Viime vuosi meni vallan ilman blogitekstejä. Enkä ihmettele, niin paljon koneen (lähinnä puhelimen) käyttöni lisääntyi, enkä koskaan ole kuitenkaan jaksanut opetella blogin päivittämistä puhelimellani.

Läppärinikin sanoi sopimuksensa irti, sieltä pitäisi kaikki kuvat pelastaa. Käsitöiden tekeminenkin on ollut hyvin kausiluontoista. Välillä ei ole mitään intoa, sitten taas ommellaan, neulotaan tai huovutetaan! Jätin kansalaisopiston vaateompelukurssin, hylkäsin sen surkean opettajan takia. Otin syksyllä tilalle espanjan enkä ole katunut! Kielipääni on kaivannut haastetta ja espanjan opiskelu on aktiovinut muitakin kieliä. Esim. kesän Ruotsin reissulla (tyttären futisturnaus) ruotsin käyttö oli huomattavasti helpompaa kuin vuotta aikaisemmin. Vaikka ei se nyt kauhean sujuvaa ollut kuitenkaan... Ollaan sitten vanhan ompeluporukan (ydinosan) kanssa tavattu paikallisessa Viiraamossa.

Tänään päätin jostain syystä lukea pitkästä aikaa blogeja ja huomasin, miten monella ne ovat jääneet unholaan tai päivitystahti on harventunut valtavasti. Eräs tekstin pätkä sai minut kuitenkin innostumaan uudestaan blogaamaan itse, saa nähdä jaksanko oikeasti, mutta onpahan yksi vanha teksti julkistettu ja uusi tässä jo pian valmiina.

Eilen kuitenkin valmistuivat kesävillasukat tyttärelle.