Eilen kävin sitten luistimet ja sukset vanhempieni luota. En tosin ole ihan varma, ovatko ne sukset minun... Ostin ennen USA:n reissua uudet välineet ja mieleeni jäi vain, että sauvat ovat oranssit. Ei hajuakaan suksien värityksestä saati merkistä. No, jos nuo ovat äitini, sain niitä kuitenkin luvan lainata.

Hakureissun jälkeen piti ottaa välipalaa, kun Herätyskello herätteli miut kuuden aikaan ja melko pian tuli syötyä aamupala. Nälkä siis kurni jo suolissa, eikä nälkäisenä passaa lähteä ulkoilemaan. Meillehän oli tulossa Koirafanin uusi luokkalainen pihaleikkeihin ja naapurin lastenkin kanssa oli pohdittu, että hekin voisivat tulla mukaan. Mentiin sitten pulkkamäkeen ja siellä olikin hauskaa! Koirafani oli suksilla, Herätyskello pulkassa (mukanamme myös liukuri) ja muillakin oli pulkkaa ja liukuria matkassa.

Kuopuksemme riemuitsi, kun oli niin paljon lapsia ja vielä poikia mukana mäessä. Hän saikin kyytiä molemmilta naapurin pojilta (ovat 8 ja 10 v.). Sain miekin pari kertaa laskea hänen kanssaan.

Pojan päiväuniaikaan miun ja neidin piti lähteä luistelemaan. Ei vaan tullut ihan heti lähdettyä, kun Koirafanin piti piirtää ja ottaa välipalaa ja vielä pelata isänsä kanssa UNO-pelikorteilla. Mutta pääsimme kuin pääsimmekin kolmen maissa matkaan. Pianhan laskeutui hämärä, eikä kuvia saanut taaskaan otettua. Otin mie yhden, mut sekin vielä kamerassa. Luistelimme toista tuntia, mukana oli lämmintä mehuakin, että jaksamme pidempään. Neidin luistelutaito kehittyy nopeasti, nyt oli vasta toista kertaa kaunoluistimilla jäällä (ja kolmatta koko talvena), ja alkoi jo tulla sinuiksi niiden kiusaavien kärkiterien kanssa. Muutama muksahdus vielä ja varmasti tulevillakin kerroilla, mutta nyt onnistuu makkarat, kääntyminen, "pyörähdys" ja hyppykin. Itse pysyin pystyssä ja jotain kiemuraakin onnistuin tekemään.

Illan päätti sauna, mitä olimme suunnitelleet jo useampana päivänä, mutta joka oli siirtynyt syystä tai toisesta. Nyt oli kyllä korkea aika. Nautinnollista.