Kävin heinäkuussa  perheeni kanssa laivareissulla Helsinki-Tukholma-Tallinna-Helsinki ja Tallinnassa poikkesin Karnaluksiin. Kommelluksitta reissu ei sujunut, olin unohtanut ottaa käteistä mukaan ja jouduin juoksemaan paikalliselle automaatille sitä nostamaan.. No, mutta kivoja lankoja ja muitas juttuja sain kuitenkin!

Eli alla hankintani..

 

Tässä Super Tajmahal -lankaa, jota piti olla 6 kerää, mutta vahingossa olin napannut toisen viininpunaisen väärää lankaa (oli siis ihan identtinen kerä, mutta ei vaan samaa lankaa..). kaksi mustaa kerää jo neulottu pipoiksi ja viininpunaisestakin tuli sitten samanlainen pipo.

 

 

Tässä mm. Austermannin Bambou softia, ostin säästöpaketin. Mietin vielä, mitä siitä neuloisin. Ehdotuksia saa laittaa. Lankaa on siis 500 g.

Lisäksi kuvassa näkyvät muutamat silityskuvat, hakaneulat ja bambuiset neulepuikot (3.5 ja 3.75 mm). Kahdet pyöräpuikotkin (pituus 40 cm, olisko paksuudeltaan olleet 3 ja 4 mm) ostin, mutta annoin ne äidilleni lahjaksi. 

 

Lähikuvaa...

 

Lähikuvaa mm. merkeistä. Näitä en ole vielä sijoittanut mihinkään, mutta aika tavaran kaupitsee! Itse asiassa olis tuolla pojan housut just valmistumassa...

 

Yllätyksekseni Novitan langat olivat vain pikkuisen halvempia tuolla, en nähnyt järkeväksi kuljettaa meren yli sitä lankaa, mitä täältä saa marketeista. Kauppa on valtava ja siellä on vaikka mitä tarjolla.. Jälkikäteen pohti, että sitä ja tätä olisi vielä kannattanut... No, jää mahdolliseen seuraavaan matkaan sitten ostettavaa. Tai olisiko se seuraava ostospaikka kangaskauppa?

 Kaikkia tuomisiani en kuitenkaan ostanut Karnaluksista. Alla olevat langat ostin pikkukaupasta:

 

Nämä Vironvillat sain muistaakseni 4 eurolla, koska siinä kaupassa oli alennusmyynti langoissa... Arvatkaa harmittaako, etten ostanut paria muutakin vyhtiä...? 

 

Mukavia muistoja muutenkin tuli mieleeni.. Matka oli onnistunut Tallinnan migreenistä huolimatta!