Mies on Atlantin toisella puolella ja samoin digikamerani. Olo on vähän kädetön ilman sitä, mietin eilenkin ottavani kuvia, joista bloggaan.. Ai millä?! No, miula on käytössä ihan perinteinen filmikamera, onneksi järjestelmäsellainen, joten voisin kuvitella kuvien onnistuvan kivasti. Mutta sitähän en saa tietää ennen kuin filmi on pihalla ja kehitetty! Aika outoa.. Ja näin miekin olen teettänyt satoja filmejä ihan kärsivällisenä. Tästäkin tulee mieleen, miten kiihkeä elämänrytmi nyt on -kaikki tänne ja heti!

Haluaisin esitellä ihania käsitöitä, mutta kun mikään ei valmistu. Pojan neuletakkiin on toinen hiha tekeillä ja sekin vasta resorissa. En ole puikkoihin tarttunut neulomismielessä moneen päivään. Toinen hiha seisoi paria kavennusriviä vailla valmiina parikin viikkoa.. Tyttären samettitakki on edelleen samassa vaiheessa ompelukoneella, vetoketju on sentään saatu valittua!

Eilen kerin vyyhdiltä yhden villalangan, joka on ollut vyyhdellään ties monta vuotta. Toinen vielä odottaa vuoroaan.

Posti toi pinkki-tummanpuna-violetin hahtuvakerän Veranon muuton alta. Kiitos tästä! Tytön kanssa jo mietittiin, mitä siitä tehtäisiin. Hän haluaisi leluilleen (Littlest Pet Shop) pehmeitä unitaskuja... Hymy

Sitten...Mehän teimme tarjouksen yhdestä pienkerrostaloasunnosta Nurmijärvellä. Omistajat hyväksyivät sen, joten pankin kanssa pitäisi pian päästä hoitamaan asiat kuntoon! Meistä tulee taas pitkästä aikaa asunnonomistajia.. Toivon! Ainahan jotain voi mennä mönkään...mutta jospa ei tällä kertaa! Asunnossa on 3 makuuhuonetta, tilava olohuone ja keittiö sekä ennen kaikkea valtava parveke. Siitä tullee viherkeidas, mikäli hommat sujuvat kuten haluan. Pistikö paineita muuttohommiin? Hiukkasen.. Mutta ensin pitää hoitaa alta pois ensi viikonloppuna järjestettävä PIHAKIRPPIS. Huh! Lauantaina ja sunnuntaina myydään pihalla vaatetta ja tavaraa minkä kerkiämme. Kasseja ja laatikoita on täyttynyt kiitettävästi! Onhan se hyvä vähentää muuton alla. Ja muuten: olen kerrankin päättänyt kiltisti kuskata myymättä jääneet johonkin hyväntekeväisyyskirppikselle tai esim. Karjalan Apuun (anopin kautta).

Tässäpä tämä kuvaton päivitys. Eikun ei sittenkään!

 

1243147428_img-d41d8cd98f00b204e9800998e