Joo.. Hiljaista on kuin huopatossutehtaassa. Selityksiä on hyviä ja huonompia, luetellaanko hyviä? Töitten lisäksi olen neulonut ja ommellut, mutta kun ne tekeleet on sitä jouluosastoa, en ole voinut niitä esitellä. Sitten minuun on nyt joulukuussa iskenyt outo migreenikohtauksien suma, olen vissiin 6 otteeseen potenut migreeniä vähällä aikaa ja tuo 6-8 kertaa on sellainen keskiverto VUODEN saldo! Kävin jo lääkärissäkin ja sain paremmat pöperöt, mutta vielä ei estolääkitykseen lähdetty - katsotaan jos stressin väheneminen joulun ohituksen myötä vaikuttaisi migreenien määrään vähentävästi.

Mutta pieni kuvakatsaus nyt jo voisi sanoa perinteeksi muodostuneeseen itsenäisyyspäivän piparien leipomispäivään serkkulassa.

Herätyskello kaulitsee keskittyneesti!

 

Paiston tuloksia. Nam... Ja mikä tuoksu!

 

Neiti Koirafani koristelupuuhissa!

 

Ja valmiita tuotoksia, toisilla meni hieman överiksi koristelujen suhteen, mutta nam nam silti!

 

Hieman erilainen joulukuusi. Tämä tuli mukanaamme.

 

Ja sitten oli mukava leikkiä junaradalla!

 

Serkkulassa näitä alaikäisiä leipureita oli kaikkiaan 8 kappaletta ja sitten meitä aikuisia avustajia oli 3 aktiivisempaa ja 3 hieman statistin roolissa ollutta... Sukupuolijakauman saa ihan vapaasti arvella kukin mielessään. :)

Mukavaa oli ja varmaankin otamme ensi vuonna uudestaan. Ellei välimatka kasva liian pitkäksi, sillä kyseinen serkkula on kaupan ja perhe suunnittelee siis muuttoa Lahteen tai Tampereelle.. Tai jonnekin.