Aiemmin bloggasin aikovani tehdä sen hakemusten täyttörumban tänä viikonloppuna. No, en ihan saanut aikaiseksi.. Eilen olimme aamupäivästä ostoksilla koko perheen voimin ja sen jälkeen mäenlaskussa samoin koko perhe ja vielä lisäksi naapurin tyttö, jonka äiti ja sisko saapuivat paikalle melko pian perässämme. Illalla katsoimme perhe-elokuvan ja sittenpä sitä jo mentiinkin nukkumaan.

 Tänään aloitin päivän katsomalla toisen perhe-elokuvan Herätyskellon kanssa ja sitten siirryin hoitamaan viherkasvejani mullan- ja joskus ruukunkin vaihdon merkeissä. Lounaan jälkeen minut kaappasi valtaansa jonkun sortin huono olo, en oikein ottanut selvää koskiko päähäni vai mahaani vaiko lihaksiini, mutta olin monta tuntia reporankana sohvalla ja kulutin aikaa katselemalla kaikkia hölmöjä ja hyviäkin ohjelmia telkusta. Juuri kun ajattelin, että lienen nyt jopa lähes kunnossa ja saatuani kukkamultatouhut lähes valmiiksi, alkoi migreeni. Taas. Jotain varmaan pitäisi tehdä, että tilanne helpottaisi. Torstaina kävin kyllä hierojalla ja menen taas tiistaina, mutta eihän hieronta voi olla ainoa ratkaisu!

 Joten en ole saanut hakemuksia tehtyä, enkä aio tässä koneen ääressä tämän pidempään istuakaan. Harmittaa, mutta jospa jaksaisin huomenna töiden jälkeen paremmin. Edes jonkun niistä. Pian saatan olla tilanteessa, että on viimeinen päivä hakea ja sitä stressiä en siedä. Siitä varmaan seuraa migreenien sarja. Joten KOETAN huomenna... Jospa sekin muuten sitten helpottaa oloani, ehkä tämä lievä ahdistus muodostuu tästäkin, tekemättömästä asiasta.

 Jäi sitten myös viikonloppusiivous tekemättä ja makari olis syytä imuroida, huonepölyallergikko kun olen. NOH, ei voi mitään. Kotityöt ovat kyllä sellaisia, että ne eivät karkaa, eikä niille ole "eräpäivää". Imurin voi ottaa esille vaikka Mieheni tiistaina, kun olen hierojalla...