Niin tiedän, että tänään on tiistai, mutta juttu liittyy perjantaihin. :) Sillä tuona päivänä tuli siskoni käymään ja me lähdimme suoraan junalta shoppailemaan! No, lounas ensin Amarillossa. Söin valkosipulikanaa. En muuten tykännyt hittituotteesta eli paholaisenhillosta valkosipulilla maustettuna. Oli ihan liian makeaa pääruuan kanssa (tuossa mittakaavassa, hillossa ei oltu säästelty). Sanoinkin sitten tarjoilijalle, joka otti sen ihan OK, mut ei voinut olla painottamatta, miten moni siitä tykkää. So?

Kiersimme mahat pömpällään seuraavanlaisen kauppakierroksen: Yves Rocher, H&M, Aleksi13, Mekka, Coffee House, tori (markkinat) ja S-Market. Ei vaikuta kovin pitkältä, mutta autohan oli parkissa yli 4 tuntia (hinta: 6,5€!).. Mukaan tarttui muun muassa:

2053805.jpg

Eli Mekasta neidille syys-/talvikengät, Aleksista miule ihanan herkullisen vihreä lompakko, joka on samalla käsilaukku (siihen tuli mukaan kaksi eripituista olkahihnaa, tässä lyhyempi) ja Yves Rocherilta miule meikkejä (kauan kaivattu uusi ripsiväri + ekstrana pari huulikiiltoa ja uusi huultenrajauskynä) sekä äidilleni joululahja, jota en kuvannut lahjasalaisuuden vuoksi.. :) Lisäksi torilta ostin hunajaa ja imuriin pölypusseja, S-Marketista ruokaa. H&M ei tällä kertaa innostanut minua hankintoihin, siskoni kyllä löysi pari todella hyvännäköistä vaatetta. Coffee Housessa juotiin herkkukahvit ja syötiin hyvät croissantit.

Mukava kierros oli, ennen kaikkea siksi, että sain tehdä sen siskoni kanssa. Kuolasimme yhdessä Aleksissa erilaisten käsilaukkujen perään (siskolle mukaan lähtikin yksi violetti-musta) ja esittelimme suosikkejamme (joululahjatoiveissako?).

Tällaisia reissuja olisi kiva tehdä usein, mutta kotiäidin budjetti ei anna paljon periksi. Ensi kertaa odotellessa.