Tänään, väsyttävän työviikon päätteeksi, menin kansalaisopiston joululahjavalvojaiskurssille. Tein ihania joulukortteja, kirjan aukeamasta taitellen valmistetun enkelin ja toistakymmentä sytykeruusua. Lisäksi otin kankaat ja muut materiaalit kahta ommeltavaa varten; enkeli Tildan henkeen ja nalle. Olisihan siellä ollut muutakin, mutta olin vain niin väsynyt jo, etten jaksanut puuhailla enempää.

Huomenna suuntaan toista kertaa käsityökeskuksen järjestämälle retkelle Tampereelle Suomen kädentaidot -messuille! Saa nähdä, mitä sieltä kannan, mutta pari tarvettakin on jo listattu. Näistä sitten toivottavasti piakkoin blogissa esittely.

Koetin töiden jälkeen käydä kankaiseen joulukalenteriin täytettä tarjoustalosta, mutta ei oikein ollut sellaisia juttuja, mitä kaipailin. Ostin kuitenkin taskuun 23 kummallekin muksulle pienen yllärin sekä alkupään taskuihin tarroja. Mutta jotain muutakin kaipaan... Kirppikseltä löysin jo taskun 24 "laitettavat" lahjat, Koirafanille kirja ja Herätyskellolle peli. Onneksi tässä on vielä aikaa joulukuun alkuun ihan hyvin. :)

Tekisi mieli jo laittaa valoja parvekkeelle ainakin, mutta pitäisi ostaa ensin niitä käteviä nippusiteitä, joilla saan valot hyvin sidottua kaiteeseen. Ellei niitä jossain miehen jemmassa piile.

Valmiita töitäkin olisi esiteltäväksi, en vain ole ehtinyt naputtelemaan. Jospa ensi viikolla juoksen vähemmän kylillä töiden jälkeen... Nyt on otettu kausi-influenssarokotus ja haettu astmalääkkeet apteekista. Hetken pärjää taas.

Joulumuistamiset on jo päätetty ja yksi aloitettukin: Herätyskellon hoitajalle päiväkotiin.

Mukavaa viikonloppua kaikille!