Tänään luisteltiin kahteen eri otteeseen. Aamupäivällä testattiin läheisen järven jää ja koska lähdin ikään kuin viime tipassa matkaan (oli pullataikinan laitto), jäi kamerakin matkasta. Yllättynyt Mutta toisella kertaa oltiin läheisen kaupungin (jonka asukkaita mekin nyt olemme kuntaliitoksen myötä) luistinradalla ystäväperheen kanssa. Siltä reissulta julkaisen omista muksuista nappaistut kuvat:

Koirafani.

Herätyskello.

Poika pääsi kyllä jäälle, mut harkkareita ei vielä jalkaan laiteta. Ei oikein poika jaksanut olla tuolla muutenkaan, kun päiväunet jäivät varttiin!

Ulkoilun jälkeen suuntasimme takaisin ystäväperheen luo ja nautimme ihanasta potpurista eli kokoelmasta eri ruokia! Kahvit ja tuoreet korvapuustit oltiin nautittu heillä siis ennen luistelua. Ruuan päälle jätskiä ja marjarahkaa sekä kahvit. Kyllä nyt kelpaa. Lapsetkin nukahtivat kohtalaisen vaivattomasti pikkukiukuttelujen jälkeen ja nyt on hetki omaa aikaa, tosin johan tuo uni painaa jo omiakin silmäluomiani.

Hyvä päivä. Ystäviä, ulkoilua, hyvää ruokaa, liikuntaa, huumoria. Parasta tässä päivässä oli kyllä tuulettuminen kaikella tapaa.