Olen nyt kesälomalla muutaman kerran käynyt läheisellä isolla kirpputorilla. Ensimmäinen kierros oli äitini ja lasten kanssa kesäkuun puolivälissä ja löysin parvekkeelle kesäkukille ja yrteille ruukkuja edullisesti. Lisäksi ostin mm. 3 peliä lapsille (scrabble ja kummitusportaat sekä jo palautetun Lego-pelin, josta puuttui ihan liikaa osia!), pihaleikkeihin plaston tukkirekan ja kaksi lehteä itselleni (Käsityö ja valokuvaus). Parasta antia olivat nuo ruukut, todella edullisia ja nättejä! Yhden peltisen soikean astian ostin 50 sentillä ja sinne sopi kauniisti kaksi lobeliaa.

 





Kävimme sitten Herätyskellon kanssa tiistaina taas kiertämässä ja nyt pelin, lelun ja ruukun (sekä hajoitetun euron ruukun, jonka maksoin kiltisti) lisäksi löysin kaksi pussia, joita en voinut jättää sinne hyllyyn...

 

Huomatkaa hinta, 50 senttiä!


Ja tässä 10 senttiä!


Enpä ole ikinä löytänyt noin edullisesti lankaa kirppikseltä. Ja tässä pussien sisällöt pöydällä:


Tässä kalliimman pussin sisältö, Mielestäni tuo mintunvärinen (90 g) kerä on myös Nallea kuten harmaa (93 g), violetti (30 g) ja punainen (37 g) jotain tuntematonta villasekoitetta (kai), kirkkaan valkoinen vaikuttaa tekokuidulta (92 g) ja luonnonvalkoinen on samosta (31 g). Tunnistaako joku kuvan perusteella lankoja?



Musta-valko-harmaa (71 g) ja punakirjava (90 g) ovat kuin Novitan Rustika eli villa-akryylisekoitteita, sininen pörrölanka (46 g) ja vaaleansininen (47 g) ovat minulle mysteereitä. Tunnistaako kukaan kuvan perusteella lankoja?

 
Sitten eilen poikkesin CM:ssa ja siellä olivat myös jotkut Novitan langat alennuksessa.. Kukkaketolangoista mukaani lähtivät 5 euron kappalehintaan Kesäkimppu, krassi ja kirsikkapuu sekä 7veljestä-alelaarista samoin 5 €:lla fasaani. Vaikka nämä eivät olekaan kirppislöytöjä, laitoin ne tähän samaan juttuun, kun nyt tuli lankahankinnoista puhe.. ;) Pitääköhän noita kukkaketoja hankkia lisääkin, kun ovat aika kivoja sukkalankoja...