Tyttärelle olen neulomassa sukkia. Eka valmis (päättelemättä) ja toka puikoilla resorissa. Otin sen vihreän Stepin käsittelyyn. Tuntuu mukavalta ja pehmeältä neuloa, mutta hieman tuppaa lanka säikeilemään. EN ole ilmoittautunut sukkasatoon, vaikka näyttäisi, että nyt jonkun aikaa syntyy pääasiassa sukkia ja tossuja. :D

Etsin muuten vimmaisena 2½ mm:n sukkapuikkojani kunnes muistin niiden olevan kiinni ikuisuusprojektissa. Kaupalla muistin katsoa ko. kokoa, mutta hylly huuti tyhjyyttään siinä kohdassa. Otin sitten puikkokoon 3 mm, mutta se taitaa lapsen sukkaan ollakin hyvä, tulee hieman "hengittävämpi" sukasta.

Lauantaina vietin kivan shoppailuaamupäivän siskoni kanssa ja iltapäivällä perhettämme viihdytti läsnäolollaan miehen sisko ja kolme heidän neljästä lapsestaan. Koirafani etenkin oli aivan onnessaan. Olihan tuo meistä muistakin oikein mukavaa.

Tänään sitten pesin lakanapyykkiä, jotka tunnin ulkonarulla kuivuttuaan huuhtoutuivat erinomaisesti kaatosateessa. Oih! Pitänee yöksi hakea sisälle ja ryhtyä vaikka silityspuuhiin, jos ei muu auta.

Ja nyt sunnuntai-illan ratoksi taidan siirtyä takaisin neulomispuuhiin. (joo-o, tää kirjoitus tuli julkiseksi maanantaina...)