2068264.jpg
Gjestal Maija ja Fon, ostolangat

2068274.jpg
Lunastin violetin seittemän veljeksen ja vaihdoin itselleni 3 marjapuuron väristä sukkalankaa kolmeen tuollaiseen valkoiseen Novitan merinovillalankakerään (Babya)

2068262.jpg
Nämä vaaleanpunaiset villalangat sain ihan ilman (lämmin kiitos) maksua tahi vaihtaria Tikrunmamilta.

Tänään oli ns. ompelupiirin tapaaminen, joka kylläkin luonteeltaan oli ennemmin neuleseura tahi neuleiden seura... Mainitsin aiemmin tilanneeni Gjestalin Maijaa ja Fonia kimppatilauksessa. Sain ne eilen näppeihini (niin koska sain viikonloppuvapaan ja olin yötä kaverin luona noin 160 km:n päässä)... ja ihanaa kuolausta myös muiden tilausten perään... Voi miksi en hoksannut tuota ihanaa väriä? Hyvä varmaan, on ehkä jo iso urakka saada nämä valmiiksi asti, kun on sitä ommeltavaakin.

Oli kyllä äärimmäisen kiva reissu, menomatka eilen päivänvalossa (14.15-16.10), rentouttavaa ja hauskaa höpöttelyä TiiQ:n kanssa, ruokailu, neulomista ja lisää höpöttelyä, iltapala ja koisimaan... Aamulla sain nukkua mielestäni ruhtinaallisen pitkään (7.30 jos oikein muistan) ja aamupala oli tutunoloinen aamupuuroineen ja marjasoppineen -niin ja kahvikupposineen. Perheen lasten lähdettyä isänsä kanssa uimahalliin, lähdimme me kaksin liikuttamaan muitakin lihaksia kuin mitä moottoriturpien pyöritykseen tarvitaan. Olin ottanut sauvatkin mukaan. Huh, onneksi suihku on keksitty, sillä lämmin tuli!

Herkullisen ruokailun jälkeen odottelimme neuleseuraa saapuvaksi ja uskomattoman täsmällisesti tasan klo 14 soi ovikello! Hauskaa! Pienellä piirillä, mutta sitäkin mukavammin sujui iltapäivä. Vähän liiankin vauhdilla. Keli oli muuttunut viileämmäksi ja meidän kotimme leveyksillä oli aamulla ollut lunta. Lähdin mielestäni hyvissä ajoin ajelemaan takaisin (16.30) ja reilun kahden tunnin kuluttua saavuinkin kotiin. Ei ollut herkuinta ajaa pimeässä märkää tietä pitkin, ei ainakaan sumuvalot päällä ja lähes puskurissa kiinni ajavan auton edessä..

Mieli on hyvä. Useiden lankojen lisäksi sain tuolla valmiiksi ekat 8 palan tossukat ja aloitettua uudet miesten koossa. Toinen jo valmistuikin muutaman kotona neulotun kerroksen jälkeen tänä iltana.

Nyt onkin aika siirtyä LOSTin pariin. Ajatukset lämpimissä langoissa ja kenelle mitäkin....