Muutaman blogin "innoittamana" ajattelin vauhdittaa omaa kevätsiivoustani paljastamalla täällä, millainen kaaos meillä vallitsee. Kuvat otin eilen, joten kyseiset matkalaukut ja toilettilaukkuni (piileskelee kuvassa punaisen muovipussin varjoissa) ovat tänään siirtyneet pois eteisestä!! Jaahuu!

 

Tässä kasassa mm. asentamistaan yhä odottava videolaite. Ei sitä muuten tarttis, mutta on muutama kiva lastenleffa/-sarja videolla.. :

 

Tässä kasassa alimmaisena matkalaukku ja päällä epämääräisessä kasassa (vähän) käytettyjä vaatteita. Paperikassissa täysin puhtaita Mieheni suoria housuja! (nyt varmaan jo vähemmän suoria.. tai siis ainakin ryppyisiä!):

 

Tälläkin tuolilla oli joskus nätti pino pari kertaa käytettyjä villapaitoja:

 

Oman kirjoituspöytäni päällystää (olen niiiiin pinoihminen että):

 

Sentään yksi siistihkö pino:

 

Nämä ovat puhtaita pyykkejä odottamassa viikkausta tai kuten niin usein nykyään suoraan käyttöön ottoa:

 

 

Tämä on samanlainen kasa kuin edellinen, eli puhdasta pyykkiä:

Tällä kertaa tuota laatua oli vain 2, yleensä niitä on 3 ja ehkä jopa kasa sängyllä..

 

Loppuhuipentumana seinällinen joulukortteja! Jokohan olisi aika pistää ne laatikkoon säillöön?:

 

Ja näissä kuvissa esiteltiin sentään vain valittuja kohtia! Olo- ja varastohuonetta en kuvannut ollenkaan, enkä khh:tta taikka neidin valtakuntaa! Myös eteisessä oleva "tila" (johon kai tulisi rappuset yläkertaan?) on kuvaamatta samoin kuin keittiön kasat. Notta kohteita riittää! Mistähän aloittaisin? Ehkä se oma makuuhuone ja pyykkipinot, niistä tosin ei koskaan pääse eroon...

Että urakkaahan on! Kevään tuloon on vielä (ONNEKSI) aikaa, että kaipa sitä jotain edes ehtisi, jos nyt heti aloittaisi!? Heippa! Menen tekemään JOTAIN JOLLEKIN kasalle!