Meillä ollaan oltu kipeitä. Korvatulehdusta, flunssaa, jossa oireina toisilla kuumetta, yskää, kurkkukipua ja nuhaa. Minä olen nyt flunssassa, mutta kuumetta ei ole tullut. Koko viime viikon olin töissä ja yskin ja niistin (joo, tiedän, ei kovin viisasta) ja eilen vai olikohan se jo toissapäivänä sitten huomasin kaularauhaseni turvonneen. Tänä aamuna herättyäni huomasin, että ko. rauhanen oikealla puolella kaulaa on tosi kipeä ja näytän kuin olisin sikotaudissa. Auto on nyt laitettu piuhaan ja pakkohan se on lähteä käymään päivystyksessä... En kyllä meinannut, mutta nyt jälkiviisaana fiksuin olis ollut eilen mennä töistä. Mutta oli jo yksi työkaveri kotona lapsen oksennettua, niin ei jotenkaan enää voinut.

Käsitöitäkin on syntynyt ja ne on listaamatta tänne. Katotaas, jos saisin siirrettyä kuvia vuodatukseen ja tähän sitten niitä faktoja.

Eli ensimmäisenä esittelyssä rastapipo/baretti Siskonpojalle Novita Purosta (värinä Usva).

 

Lätty pöydällä. Luotuna 92 silmukkaa resoriin ja siitä sit levennetty.

Puikot resorissa 3.5 mm pyöröt ja 4.5 mm pyöröt sileällä osuudella.

 

Raidoitus näkyvillä.

Ohje Muodikkaat neuleasusteet (Moda & tekstiiliteollisuus) nro 4. Harmaa baretti pienin muutoksin. Tein kavennukset joka kolmas kerros, mutta jälkeen päin ajateltuna olisi kannattanut tehdä joka neljäs.

 

Tekijän päässä..

Langan kulutus 88 g.

 

Valmistumisen iloa. Kävishän tämmöinen miulekin!?

 

Koska lankaa jäi vielä, (sain Siskoltani 3 kerää) tein hatun kaveriksi kämmekkäät.

 

Omassa kädessä, hieman isot siis..

 

Käytössä 6 mm:n sukkapuikot.

Luotu 36 s. OIkeat silmukat neulottu takareunasta.

Peukalokiilakin tehty.

 

Pari esillä. Hauskasti värit menivät kämmekkäissä juuri päinvastoin. En siis yrittänytkään mitään kohdistamisia!

Langan kulutus 55 g.

 

Poika ainakin oli tyytyväinen asusteisiinsa, baretti meni heti päähän ja kämmekkäät käsiin. Hieman hän ihmetteli melkoisen pitkiä kämmekkään varsia..  Suojaavatpa ranteita ja käsivartta näillä pakkasilla (allehan voi pukea vaikka nahkahanskat).

 

Jaahas, jospa tästä suuntaisi aamupalalounaalle ja sitten sinne lekuriin. Varmaan sieltä jotkin antibiootit tulevat?