Joulu tulee vaikka et olisi valmiskaan. Tämän päiväinen migreeni ei edistänyt asiaa, mutta päätin, että nyt en jaksa välittää, vaikka ei olla imuroitu ja makaroni- sekä perunalaatikko ovat yhä tekemättä. Sittenhän ovat.

Tässä pari kuvaa sellaisista asioista, jotka ovat vsalmistuneet. Tein lahjapaperihässäkkää välttääkseni useita lahjapussukoita, erikokoisia ja mallisia. Lisää tarttis vieläkin. Ja kuitenkin yksi rulla lahjapaperia on käytetty.

 

 

Tuon punavihervalkokultakirjavan kankaan ostin kirppikseltä. On alunperin jouluverhopari, jotka olivat 2 €:lla myynnissä. Tulikin edullista käärettä, sillä vasta yksi verho on käytetty.

 

Sininen tähtikangas on taas kotoisin paikallisen taidekutomon kuolinpesän myynnistä. Ei tainnut pala maksaa edes euroa ja monta pussia siitäkin sain tehtyä.

 

Lisäksi tein lapsille keppiporot. Poika jo valitsi kumman haluaa, joten se on selvä. Kuvassa Koirafanin poro. Herätyskellon porolle tein vaaleanpunaisen nenän ja se on muutenkin vaaleampi väriltään. Ohjeet ja materiaalit sain Jukolan (Kansalaisopiston) Joululahjavalvojaisissa. Siellä ne aloitinkin, mutta viimeistely (sarvien täyttö ja kiinnitys, korvien kiinnitys, suitset ja silmät sekä nenä) jäivät kotitöiksi.

 

 

Vielä olis kankaat pariin lahjaan, mutta taidan tehdä joulun jälkeen ja yllättää saajat..

Oikein hyvää joulunaikaa ja uutta vuotta kaikille!