Paikallinen käsityökeskus järjesti jälleen bussimatkan Tampereen Kädentaidot 2010 -messuille ja lähdin mielihyvin matkaan. Mukana oli sopivan matkaneule: palatossut. Hankintalista oli suunniteltu etukäteen, enkä siitä paljon poikennutkaan, olinhan oikeastaan tehnyt siihen sopivan väljän osuuden liittyen korttiaskarteluihin. Ja pidemmittä selittelyittä kuviin...

 

Hahtuvaa Tokaluokkalaisen open lovikkalapasiin (kahdesta ekasta), kolmas kiekko vain halusi meille..

 

Vähän eri valossa ja kuvakulmassa... Slurps..

 

Maijan tilasin etukäteen Tapion kaupasta tuonne messuille, huippu palvelu! Sen tarvitsin Joululahjaan... Ostin sitten hamppu-pellavalankaa tiskirätteihin.. Värit kuvassa kylläkin mitä sattuu.

 

Tilasin ihanalehden (vuosikerta 27 €) ja sain tilaajalahjaksi kaksi paperilävistintä.

 

Jouluinen paperi, leimasimien puhdistusaine, kaksi mustetyynyä (kulta ja hopea), akryylileimasimet, joulukorttiaskarteluun koirasetti, poroleimasin, kultalankaa ja 3d-tarroja.

 

Lähikuvassa tämä koira-aiheinen 3d-korttisetti ja akryylileimasimet, joihin ostamatta ne "taustat".

 

Tapasin tuolla messuilla myös ystäväni! Meillä olikin mukavaa kierrellä yhdessä messuhalleja! Kivaa, että tapaaminen järjestyi!

Kahta ostosta en kuvannut. Toinen on paita Herätyskellolle (Kaivinkoneen kuva siinä) ja toinen ostos oli oikeammin kaksi eli kaksi kangaspalasta, joista aloitin jo ommella lahjaa Koirafanille. Se sitten esittelyssä joulun aikaan, toivon.

 

Paluumatkalla oli sitten bussissa arpajaiset ja palkintoina (ostin 4 arpaa, joten 50% voitti) sain kuvan kassin ja kynttilän. Tällä kertaa mielestäni minua onnisti!

 

Kävimme myös syömässä Ellilän kievarissa kuten edellisvuonnakin ja ruokahan oli taas hyvää! Kyllä kannatti lähteä! Kunhan saan palatossujen toisen tossun neulottua, alkaa lovikkalapasten valmistaminen. Maija onkin jo korkattu -tarttin jatkoapua, että saan "senkin" lahjan valmiiksi. Jaaha, miten se joulu tuntuukin tulevan aina niin nopeasti...