Ja TiiQ:n riemuksi :) esittelen tässä jo jonkun aikaa sitten vastaanottamani JUJUkerhon liittymälahjan ja tilaukseni. Kerhoon liittyessä saa valita 2 kirjaa á 1 €. Valitsin nämä:

 

 

Virkkauskirja vaikuttaa tosi kivalta ja haluaisin kokeilla useampia ohjeita. En vain ole ehtinyt. Kirja on kylläkin tarkoitettu enemmän aloittelijoille, enkä siksi osaa arvioida, miten hyvä hankinta se olisi jo paljon virkanneelle? Taito tehdä on tarkemmin selaamatta, pikakatsauksella vaikuttaa ihan lupaavalta ja monipuoliselta kirjalta.

Lisäksi tilasin tarjouskirjan 9.90 €:lla. Sen sisältöön en ole ehkä niin tyytyväinen, joskin upeita kuvia ja juttuja se sisältää... :)

 

Sitten siihen osuuteen, minkä vuoksi tilauksen viimein heitin sisään.. Eli liittymislahjana JUJUkerhossa on nyt käsityölle ja puikoille sopiva kassi sekä valikoima bambuisia puikkoja omassa puikkopussissaan.

 

Kassissa on kätevä tasku sivulla, jonne mm. puikkopussi sopii hyvin.

 

Hieman kasassa olevahan tämä kassi kuvassa on, kun en tajunnut laittaa täytettä.. Sisälläkin on tasku.

 

Puikkoja on ihan mukava valikoima, lisäksi yksi apupuikko.

 

 

 

Kirjavalikoima vaikuttaa ihan hyvältä, lisäksi pidän ideasta, että kuhunkin kuukaudenkirjaan on myytävänä myös jotain siihen liittyvää tarviketta, kuten nyt tilkkutyökirjan seuraksi pyöröleikkuri. Tämän kirjan kuitenkin peruin, sillä en vielä halua aloittaa tilkkutöitä...