Tänään sunnuntaina on se päivä, kun hyppään junaan ja huristelen sillä opiskelupaikkakunnalle! Junaa pitäisi olla vastassa osuuskunnan projektityöntekijä, joka vie minut vuokra-asunnolleni! Sain onnekkaasti vuokrattua puolikkaan 37 m^2:n yksiöstä (kokonaisenkin olisin saanut, mutta hinta olisi tuplaantunut, enkä kokenut tarvitsevani noin paljon tilaa) koko syyskaudeksi, joten majoitusongelmat ovat ratkenneet ainakin jouluun asti. Pitääkin kysellä, voiko saman asunnon varata jo kevätlukukaudeksi, tosin ne lähijaksojen ajankohdat eivät ole vielä tiedossa.

Ennan kouluun menoa on pitänyt selvitellä mm. rokotushistoriani. Aikanaan kadoksiin joutunut rokotuskorttini olisi tullut tarpeeseen, mutta sain kirjallisella pyynnöllä edellisestä kotikunnasta mm. rokotushistorian kopioina kotiini. Silti piti käydä yksi pisto käsivarteen hakemassa ja terveydenhoitaja täytti lomakkeen koulua varten.

Toinen iso tehtävä oli se ennakkotehtävä, jonka toisen ja viimeisen kappaleen printtasin tänään aamulla. Vielä illalla tuli yksi ajatus mieleeni ja kirjasin sen vain ylös, että muistan vielä aamulla. En ole täysin tyytyväinen työhöni, mutta se on ensimmäinen sitten vuoden 2003, joten harjoituksen puutettakin on. Tärkeintä tässä työssä ei varmaankaan ollut tekstin sujuvuus tai oikeinkirjoitus/kielioppi vaan sisältö ja valmistautuminen tulevaan koitokseen. Onneksi sivumäärä oli rajattu, minulla olisi alkanut jo tulla liikaakin ideoita ja eilen karsinkin tekstiä vähän. Niin, lisätäkseni tänään taas jotain...

Olen ollut tunteellinen tänä viikonloppuna, sillä ajattelen väistämättä sitä, miltä 5 päivän ero lapsista ja miunusta tuntuu! Nenäliinapaketteja tulee varata mukaan! Mutta toisaalta uskon, että saan tästä niin paljon, että se kannattaa. Ja onhan lapsilla vielä isänsä täällä ja mummikin tällä ekalla "eroviikolla".

Vielä olisi laukku pakattava ja mietittävä, mitä käsitöitä pakkaisin laukkuun. Ainakin erään pipon ohjeen jo printtasin. Vielä olisi muutamia blogattavia juttuja, missähän välissä ennätän. Tuli nimittäin käytyä ekan kerran karnaluksissakin kesällä! Sitä kirjoitusenergiaa odotellessa hyvää elokuun loppua ja syksyä kaikille!