Pohjois-Karjalassa ollessani aloittelin jo tämänkin työn, järjestyksessä kolmannen Lina-piponi. CM:n tarjouksesta matkaan tarttunut turkoosi 7veljestä hinkui päästäkseen Linaksi. ja pääsihän se. Pipo valmistui 20.7. ja kerrankin kostutin ja kuivasin sen ennen kuvausta.

 

Oho, kesällä liian isoksi paisunut mahakin näkyy kuvassa! Sisältää vaan valkoista lihaa, ei perheenlisää (arvuuttelijoille tiedoksi).

 

Onpas neulojalla pitkä ja kapea nenä...

 

Taitaa jäädä omaksi pipoksi tämä! :)

Kuvaaja tarvitsee akuutisti käyntiä kampaajalla.

 

Tämä lanka oli jotenkin erilaista kuin aiemmat neulomani 7veikat, siitä irtoili valkoisia säikeitä, ikäänkuin muovikuituja (jota se sisältääkin) ja se oli muutenkin pörröisempää.. Näkyy hyvin ekassa kuvassakin. Mutta pipohan saa ollakin pörröinen..

Lanka siis 7veljestä

Puikot 4 mm; 40 cm:n pyöröt ja sukkapuikot

Kulutus 75 g

 

Kiitos Mimmimaria kommentista liittyen pitsipipoon. Niinhän siinä sitten kävi, että Koirafani sen sitten nappasi ja hänelle se sopii erinomaisesti värinkin puolesta! Ja voihan olla, että jossain vaiheessa se on taas minun käytettävissäni..

Tänään käymme hakemassa Äitini Siskoni luota, hän tulee meille muutamaksi yöksi.. Viikonloppuna lähden nimittäin Mieheni kanssa 3 päivän reissuun Jonnekin kahdestaan. Oih.