Sain maanantaina valmiiksi yhden joululahjaprojektini. Tietääkseni pipon saaja ei käy blogiani lukemassa, joten uskallan sen täällä julkaista. Jos sitten joulun jälkeen paljastan osoitteen, kaiken varalta!

TiiQ:n blogissa sekä hänen luonan käydessäni tutustuin Lina-pipoon. Malli ihastutti, mutta meni kauan ennen kuin sain oman versioni puikoille. Valitsin pipooni hieman ohjeen lankaa paksumpaa Novita Luxus Cloud -lankaa, jota olin napannut maaliskuussa lankakaupasta matkaani, kun kerran oli tarjouksessa.

Käytin apuna palmikkopuikkoa, sillä en luottanut taitoihini pelata palmikot vain pyöröpuikoilla. Neule oli mukana mm. Tampereen kädentaitomessureissulla matkaneuleena ja edistyikin ihan kivasti. Puikkojen paksuus 4.5 mm ja lankaa kului 71 g. Piposta tuli ihanan pehmeän ja paksun oloinen, seuraavaksi se pääsee kylpyyn, mutta tässä kuvat ennen  kostutusta.

 

Taustalla äitini maalaama akvarelli.

 

Eikös se ihan siisti ole? Vähän paksummalla langalla nuo kierrot vetää..

 

Ja vielä yksi. :)

 

Voisinpa tehdä toisenkin Linan joku päivä. Seuraava projekti olisi valmistaa joululahjasukat valmiiksi. :D Nekin voi täällä esitellä etukäteen, kun saaja ei tietääkseni edes tiedä blogistani.