Olen ihan koukussa nettipalapeleihin. Sain eräältä listalta linkin päivittäin päivittyvään palapelisivustoon ja kun tuolla noita vaihtoehtoja on satoja jo valmiiksi, on ranteen rasitusvamma taattu. Ei tarvitse odottaa kyseisen päivän uutta palapeliä... Sen lisäksi siellä voi vaihtaa palojen määrää, muotoa ja siten vaikeusastetta. Ohjelma ottaa myös aikaa ja pääset vertailemaan oletko keskimääräistä hitaampi vai nopeampi. Yleensä se nopein aika on sellainen reilu minuutti, minulla kaikkien aikojen nopein lienee siinä neljän minuutin korvilla. Kerran kokeilin yhdellä ja samalla palapelillä, miten hyvin aika paranee, ja kyllä siitä minuutin pois sai kahdella uusinnalla. Aika koukuttavaa totta tosiaan.

********

Eilen kävin taas viikottaisessa kuntojumpassani. Kyllä se tekee hyvää, kun hiki lentää ja lihakset huutavat hoosiannaa rasituksen alla. Nyt on tullut huomatuksi se tosiasia, että heikoin lenkkini on totta vieköön käsien lihakset. Punnerruksissa en kykene pysymään mukana loppuun saakka, joskin paranemista siinäkin asiassa on havaittavissa. Mahtavinta on ollut huomata vatsalihasten nopea kuntoutuminen. Nyt ei tee ollenkaan vaikeaa pysy koko sarjaa mukana hidastuksineen kaikkineen. Heikoimmasta lenkistä kun oli puhetta, polveni eivät tahdo kestää kaikkia liikkeitä. Minulla on 6½ vuotta sitten todettu naisille kovin tyypillinen rustokuluma molemmissa polvissani ja tietyt liikkeet aiheuttavat pistävää kipua polviniveliin. Asian kääntöpuoli on se, että jalkojen lihaksia vahvistamalla polvenikin kestävät paremmin. Eli lisää kipua aiheuttavia kyykkyjä, kiitos! Pitää vain muistaa tuet ja lämmittely, ettei tila pahene.

********

Eilen mies kävi kaupasta LOST season 4 DVD -paketin. Season 3 tuli jo katsottua osin kertauksena. Me tykätään katsoa se englanniksi, myös tekstitys samalla kielellä. Tämä jäi päälle kun USA:ssa katottiin telkusta lostia ja siihen tottui. Tuntui hullulta nähdä suomenkielinen tekstitys. Teoreettisesti voisi katsoa kokonaan ilman tekstitystä, mutta kun lapset ovat jo nukkumassa siihen aikaan, pitää töllön ääni pitää hiljaisella, jolloin usein jäi jotain tärkeää kuulematta. Eilen korkattiin siis 4. tuotantokausi yhdellä jaksolla. Tuli mieleen, että onkohan kirjoittajilla karannut mopo käsistä, mut katsotaan rauhassa ennen kuin arvostellaan. Nuo "tuleumat" (versus takaumat, heh heh) tuntuvat vähän turhilta juuri nyt. Mehän ei voitu katsoa täällä tuota neljättä kautta, kun kolmas jäi Jenkkilässä kesken.

********

Taisin jo kehua, miten neiti Koirafani innostui muksujudosta? No, taisi olla yhden kerran käynti, kun ryhmän pojat ovat aika villejä. Mutta katsotaan ensi viikolla. Eilen jäi käymättä, kun neitillä (ja miula) on alkava flunssa.