Hieman on tästäkin tapahtumasta aikaa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Esittelyssä siis muistamiset Koirafanin opettajalle toisen luokan kevätjuhlissa (4.6.). Ostin joulun alla Tampereen kädentaitomessuilta 3 kerää Anchor Style Nativa -hamppupellavalankaa (85/15%) á 25 g. Niistä 2 meni tähän lahjustiskirättiin, jonka mallina käytin "Ananasta". Värit sentään sopivat yhteen, eikös. Kuvassa ovat pingoittamatta pesun jäljiltä. Kulutus siis oli suunnilleen 50 g, sillä lankoja jäi yhteensä alle metri jäljelle. Puikkokokona käytin muistaakseni 3½ mm.

 

Iltahämärissä lipaston vetokahvassa kuvattuna.

 

Ja seuraavana aamuna hädissään olkkarin lattialla.

 

Lisäksi ajattelin ommella pienen kauppa- tai kirjastokassin, opettajalle oikein soveliaalla kuosilla eli kirjaimia ja eläimiä sekä sisäpuolen kankaana omenoita. :)

 

Samaisen lipaston kahvassa roikkumassa yhtä myöhään..

 

Toinen puoli kassista.

 

Lattialla aamulla hieman tarkemipi kuva tältä puolelta.

 

Sisäpuolen kuosi näkyy iltakuvassakin hienosti.

 

Ja tässä koko muistaminen eli oman kortin lisäksi myös Tyttäreni piirtämä kortti. Sisäpuoleltakin oli kuva, mutta siellä näkyi nimikin, ja kun en jaksa kikkailla huonoilla kuvankäsittelyohjelmillani, jätän sen julkaisematta.

 

Opettaja tykkäsi, mikä on minusta pääasia! Esikoinenkin pääsi kirkkaasti kolmannelle luokalle ja mikä kivointa, sama opettaja jatkaa ja luokkakokokin säilyy pienenä, vain muutama uusi oppilas tulee luokalle lisää. Neiti on nyt nauttimassa ansaitusta kesälomastaan isänsä ja pikkuveljensä kanssa Keski-Suomessa, minä aherran töissä ja laiskottelen kotona yksin. Neulepuikot ovat taas heiluneet. Tällä hetkellä on keskeneräisiä töitä enemmän kuin varmaan ikinä aikaisemmin, nopeasti laskien 5. Ei varmaan iso määrä monelle, mutta yleensä minulla on kesken maksimissaan 2 työtä. On minulla tuolla 2 viimeistelemätöntäkin, kun en ole saanut aikaiseksi...

Koetan palata linjoille hieman nopeammin, ehkäpä blogattavaakin alkaa kohta olla valmiina enemmänkin? Nyt neuleen pariin ja töllöttämään!