Mainitsinkin jo lauantain kirjoituksessani, että tein jaliskoulun aikaan muutakin kuin virkkasin kukkasia. Neuloin Herätyskellolle "Tuomassukat". Meillä pojan ehdoton suosikkisarja on Tuomas Veturi ja nimenomaan itse Tuomas. Sukat ovat siis siniset punaisin tehostein. Ihan perussukka vahvistetulla kantapäällä, vaikka olen päättänyt opetella muitakin tapoja neuloa kantapäät. Kentänlaidalla ei vain ole nettiä mukana... :)

Eka kuva jo kentän laidalta toisen sukan valmistuttua. Tunnustan, että purin vielä illalla kotona ensimmäisen sukan kärjen (se on kuvassa piilossa) ja neuloin sen eri lailla. Lisäksi ekaan sukkaan tuli virhe, koska olin keskittynyt jalkapalloon , enkä neuomiseen ja balanssin vuoksi toistin sen toisessakin sukassa. Keksitkö mikä virhe se on?

 


Silmukoita 8/puikko = 32 kpl, puikot 4 mm ja lankana 7veljestä.

 

Kun koetin sitten päättelyn jälkeen kuvata sukkia saajan jalassa, huomasin sen todella haastavaksi, vaikka valoa piti olla ihan sopivasti. Mutta ehkäpä näistäkin huomaa, että sukat miellyttivät saajaansa ja ovat olleet jalassa nukkumista lukuunottamatta koko ajan valmistumisen jälkeen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Tuli muuten sopivat ihan vaan mutu:lla. Ei ollut jalanmitta mukana.

 

Nyt puikoilla on vaihteeksi / taas jotain minulle. Luulen.