Terve pitkästä aikaa! Mielessäni on ollut useasti päivittää blogiani, mutta energiat ovat sen suhteen olleet lopussa. Nyt on monta ajatusta päässäni, mutta koetetaan saada edes yksi juttu kasaan!

Koulutushakuni ovat edenneet siten, että kävin Helsingiin yliopistolla VAKAVA-kokeessa, johon valmistauduin kieltämättä aika heikosti. Ihan saan itseäni syyttää, en ole jaksanut olla skarppina nettisivuihin perehtyessäni ja monta asiaa oli mennyt väsyneiden silmieni ohi... Lainasin kirjankin vain 1½ viikkoa ennen koetta ja siitä tulleet kysymykset olivat ihan liian yksityiskohtaisia lukuaikaan suhteutettuna. Mutta katsotaan nyt, tieto tuloksista tulee ensi viikolla.

Sain myös kutsun Pieksämäelle aikuispuolen pääsykokeisiin! Kivaa! Nyt enää jännään kahta hakuani, pääsenkö pääsykokeisiin vaiko en. Olen jo haaveissani rakennellut ensi syksyä opiskelujen parissa, joten toivon totisesti, että siihen avautuvat ovet!

Herätyskellolle haimme uutta hoitopaikkaa kotikylältämme elokuun alusta alkaen ja iloksemme saimme paikan juuri siihen päiväkotiin, joka oli ykköstoiveenamme! Sinne on meiltä matkaa huimat 1.1 km karttapalvelun mukaan, joten pyörällä/kävellen vieminen/hakeminen onnistuu erinomaisesti ajan niin salliessa. Kävimme eilen pyöräillen siellä kurkkaamassa ja pihassa ainakin on kivan näköisiä kiipeilytelineitä sekä paljon keinuja! Iso plussa on, että naapurin samanikäinen tyttö on siellä hoidossa myös.

Töissä on mennyt henkilökemioiden suhteen taas paremmin, vaikka pomoni jatkaakin satunnaista tuuliviirinä toimimistaan... Saimme sovittua työsuhteeni päättymispäivän (olen siis sijaisena, mutta sijaisuus olisi jatkunut elokuussa) sekä lomat, jotka on pidettävä ennen työsuhteen päättymistä. Olen ensi viikon sekä lauantain töissä ja sitten 8 arkipäivää lomalla elikkä 10.6. menen taas töihin loppukuuksi ja sitten se oli siinä. Luvassa tuon himpun vajaan kahden viikon loman lisäksi kokonainen kuukausi sekä ehkäpä viikko elokuuta vielä päälle! Kyllä on siinä ehtii ladata akkunsa mahdollisia opintoja varten.

Tämmöisiä työ-, koulutus- ja perhekuulumisia tällä kertaa. Loppuun kuva villisti kukkineesta kliiviasta:

 

Kukan olen saanut viime joulun alla Mieheni Mummolta ja se palkitsi paikanvaihdon näin komeasti!