Nimittäin eilen kirjoittamani kirjoitus tänne blogiini. Kone kaatui ja sinne meni lähes valmis teksti..  Kello oli jo sen verran, että enpä sitten viitsinyt enää käynnistellä tietokonetta ja kirjoittaa uudestaan tekstiä.

Olin lasten kanssa viikon syyslomalla Pohjois-Karjalassa vanhempieni luona. Eilen ajelimme kotiin melko kurjassa kelissä, vettä tuli lähestulkoon koko matkan. Mutta viikko oli hieno, sain huollatettua koneeni eli saumurin ja ompelukoneen ja sen seurauksena korjausommeltua useita vaippoja Koirafanille. Aikanaan USA:sta ostamani BumGeniukset! olivat tulleet tiensä päähän pesutarrojensa ja reisikuminauhojensa puolesta ja näitä sitten uusin aika kasan.

Sain myös yhden neuleen valmiiksi alkuviikosta, mutta lankojen päättely otti aikaa (valmis 22.10.) ja siskolleni toiseksi synttärilahjaksi tarkoittamani pipo matkasi postin mukana perille vasta perjantaina. Tein taas kerran Matin, nyt raidoittaen 3 värillä. Tässä pipo mallihenkilön eli Koirafanin päässä:

 

Hän olikin mallina oikein mielellään... :)

 

Lähempää päälaelta.

 

Ja vielä yksi kuva.

 

Lankana jälleen 7veljestä, jonka kulutus oli 66 g. Puikot 4 mm (40 cm:n pyöröt ja sukkapuikot). Nyt jopa tein ohjeen mukaan langanvedon viimeisten 20 silmukan läpi, kun yleensä olen vauhdissa kaventanut vähän vielä lisää. Itse olen tyytyväinen pipoon, vaikka ensi kerralla koetan kuljettaa lankoja mukana, että on vähemmän pääteltävää. Reissuneuleessa vain on kätevää, ettei tarvitse selvitellä lankoja...

Jotain muutakin on tekeillä, lähes valmista jo... Pesukonekäyntiä vailla vain.