Ihanaa! Koko päivän suunnilleen on satanut lunta ja olinkin tunnin verran kolaamassa iltasella. Hyvää hyötyliikuntaa. Ei yhtään harmittanut. Aivan huippua, kun saatiin sitten kuitenkin valkoinen joulu, vaikka kovin epätoivoiselta alkoi jo tilanne näyttää.

Kuusi nostettiin sisälle äsken, piparikoirankoppi on kasattu (horjuva!), muttei koristeltu, ja paperiseimenkin askartelu (= leikkaa osat ja taittele sekä teippaa vähän) aloitettu. Lahjasukat on kesken, samoin yksi lahjacollegepuserokin, mutta jälkimmäisessä on sen verran vähän ommeltavaa, että sen ehtii vaikka aattoaamuna. Sukka jännittää.. Hui! Huomenna kun olisi vielä perunalaatikotkin laitettava aluille sekä ehkäpä vielä vähän tonttuiltava kaupungissa.

Vielä olisi yksi kummipojan lahja toimitettava perille ja ajattelin, että kun vietämme jouluaaton vanhempieni luona, että toimittaisin ainakin suurimman osan paketeista sinne jemmaan, että sovimme autoomme aattona.. Etenkin kun ne kuopuksen univaunutkin on kuskattava mukana. Että ajeltavaa riittää, vaikka kuvittelee tilanteen olevan hanskassa.

Kameraa en ole pariin päivään käyttänyt, mutta koetan saada nappailtua askare- ja lumikuvia jossain välissä, huomenna tai ylihuomenna.

Jos en enää ennätä blogiin naputtelemaan ennen joulua, toivotan kaikille kurkistelijoille oikein rauhallista ja rauhoittavaa joulunaikaa ja sopivan täysiä massuja!