Miula on ilmeisesti jonkin asteisia keskittymisvaikeuksia. Tein tyttären eskariopelle lahjaksi kassin sekä tiskirätin. Eihän siinä tekemisessä tietenkään mitään vaikeuksia ollut (tai no oli vähän...), mutta unohdin kuvata lahjat valmiina! Samalla lailla unohdin, että voisihan sitä avustajaakin lahjoa, samalla laillahan hän on siellä tyttäreni tukena ja apuna ja openakin..

Kassista kun tuli vielä niin kiva, käännettävä malli! Annettaessa sisäpuoli oli samaista kukkakuosia kuin äidilleni tehdyssä kännykkäpussukassa, ulkopuolella taas koreili eläimiä ja aakkosia. Koetan saada jotenkin kassista vielä kuvan... Kantokahvatkin tein kaksipuoleisiksi.

Rätti tuli neulottua 4.5 mm:n (pyörö)puikoilla tasona, 36 s ja tein 6 s o, 6 n ja näin toistaen 6 kerrosta. Sitten vaihdoin 6 s n ja 6 o, ja taas 6 kerrosta jne, kunnes kerroksia oli yhteensä 36. Jälkeenpäin mietin, että olisin voinut tehdä vielä 12 kerrosta lisää. Lankana Ecolin: 68% puuvillaa, 32% pellavaa. Oma vastaava on ollut käytössä valmistumisestaan lähtien ja kerran tai kahdesti olen pyöräyttänyt sen 60 asteessa pyykin joukossa. (Luin kylläkin langan vyötteestä, et 30 astetta pesulämpötilana parempi!) Hyvin pyyhkii ja irrottaa likaa!

Seuraavaksi siis olisi etsittävä aikaa ommella toinen kassi. Taidan tehdä eri kankaista. Kesken ovat tiskirätti äidilleni ja Herätyskellon neuletakki Samoksesta. (ja ne yhdet villahousut, joista saattaa tulla vaikka säärystimet ensi talveksi..)

MUOKS: Ja lisäys taas... todellakin hajamielisyyttä! Onhan tuolla ompelukoneella vielä kesken tyttären samettitakkikin...