Viimein voin kirjoittaa, että joskus kauan sitten järjestämäni 2-vuotisjuhla-arvonnon palkinnot ovat voittajilla!

Voittajiksihan Tyttäreni nosti Marin ja Kaarinan. Aikani mietin, mitä laittaisin pakettiin.. Kaarina kertoi mieluummin tarttuvansa ompeluksiin kuin neulepuikkoihin, joten päätin neuloa hänelle villasukat:

 

Tuo kantapäässä ja jalkapohjassa kulkeva raita syntyy lankojen kuljetuksista (neulon niitä noin joka kolmanteen kerrokseen)..

 

Hyvinhän tuo noin nron 40 sukka meni nron 36 jalkaan.. :)

 

Loppupaketti muodostui ehkä tylsästikin teestä ja serveteistä. Lohduttauduin tiedolla, että Kaarina pitää teestä. Ja ne karkkiosastot jätin ihan tarkoituksella pois, vaikka alunperin niitä mietinkin! Kohtahan on joulu ja kaikenlaista namua pursunnee paketista jos toisesta.

 

Kuva voisi olla toisinkin päin, mutta tästäkin näkee sisällön.

 

Marin pakettiin taas olin ajatellut ommella jotain ja laittaa mukaan neulontaan liittyvää. Ompelin hänelle reilun kassin, jonne sopii Lankakaupassa käynnillä hankitut ostokset. Sisällä on taskukin. Mukaan pakkasin myös teetä, mutta Sukka-Mari ansaitsi mielestäni myös sukkalankaa, joten sitäkin kerä mukaan. Tässä paketti kokonaan:

 

Sukkalangan nimihän on Tofutsies, Tytär valitsi värin!

Kassin unohdin kuvata sisältä, mutta sisäosa on tuollaisesta vaaleansinisestä lakanakankaasta ja siellä on myös tasku tästä ulkopuolen kankaasta. Tosin kassin voi kääntää halutessaan toisinkin päin.

 

Muistiin itselleni: Voisin miettiä ensin kerralla arvontavoiton etukäteen, jotta ei tartte näin kauan askarrella asian parissa!