Varsinainen otsikko, mutta olkoon. Flunssaiset aivoni eivät jaksa miettiä korvaavaakaan tilalle. Perinteisesti olen myös  Koirafanin opettajaa muistanut ja onkin ollut ilo antaa pieni lahja samalle opettajalle jo 5 kertaa (jouluisin ja keväisin) ! Ideologiani on tässäkin sama kuin päiväkodin muistamisissa. Jotain hyödyllistä tai hyödynnettävää. Tällä kertaa unohdin kuvata lahjuksen ennen pussitusta, mutta sen voinee kuvitella helposti...

Pussiin pakkasin pari vuotta lahjapinossa odottaneen käsisaippuan (napin mallisen!), keltaisen tiskirätin (jompikumpi noista linkin räteistä), kaksi neulahuovutettua keltaista tähteä (kuusenkoristeiksi ajateltuja), joihin laitettu ripustulanka (puuvillalankaa) ja kolmen tähden + puuhelmen muodostaman ikkunakoristeen (vastaava kuin Herätyskellon omahoitajalle). Lisäksi me molemmat teimme opettajalle kortin, omassani kiitokset hyvästä syksystä. Tyttäreni teki kortit lisäksi liikunnan-, englannin- ja uskonnonopettajille. Tässä kuva lahjapaketista & kortista:

 

Paketin vieressä kiva kortti, jonka Koirafani sai luokkakaveriltaan.

 

Tässä kuvassa on niitä tähtiä, lisäksi tein vielä noita 6-sakaraisia pienempinä ja ikkunakoristeessa taisi olla yksi kuusisakarainen tähti joka kokoa. Toki kuvassa on muitakin neulahuovutuksiani.. ;)

 

Näihin huovutuksiin tulee himo.. Vielä yksi ja vielä! Harmi, kun tummanvihreä loppui, olisin mielelläni tehnyt lisää kuusia! Yksi taisi mennä naapuriin sydämen, tähden ja piparin kera kuuseen (tai miksei ikkunaan) ripustettaviksi.

 

Tästä valikoimasta lähti siis ruskea pipari kuusenkoristeeksi naapuriin.

 

Käytän siis pipari- ja lasten muovailuvahamuotteja tässä apuna. Koirafanikin kokeili, mutta saa hieman harjoitella neulalla tökkimisen pitkäpinnaisuutta (valmista tuli yleensä liian nopeasti ja teos jäi hieman irtonaiseksi tai höttöiseksi). 

Joitain aion vielä pakata lahjoiksi mukaan, kun lähdemme Itä-Suomeen. (Olemme varmaan reissussa, kun tämä ilmestyy, kun ajastan näitä nyt kirjoitusinnon saatuani useamman putkeen.)