Elämää ja neulomuksia -blogin Mertsu heitti minua haasteella. Kiitos. cheeky Haastavat kysymykset ja yritykseni vastata niihin ovat tässä. smiley

1. Mikä oli ensimmäinen neuletyösi?
En muista ollenkaan. Luultavasti se oli koulussa neulottu patalappu. Vai virkattiiko se? Lapasen ainakin neuloin ja kaulahuivin, mutta mikä oli ensimmäinen..? En ollut lapsena innokas neulomaan, mutta nyt olen neulonut senkin edestä.


2. Jos saisit valmistaa vain yhdenlaisia neuleita, olisiko työ pusero, sukat, kaulaliina vai jotain muuta? 
Sukat. Sukissa on paljon mahdollista varioida ja niille on aina käyttöä. Ne myös kuluvat käytössä paljon nopeammin kuin pusero tai kaulaliina eli niitä tarvitsee paljon.

3. Mistä langasta et missään nimessä haluaisi neuloa ja miksi?
Ehkäpä näistä puolivalmiista, kuten frilla-langoista. Ne eivät vain houkuta. Tosin olen neulonut niistä pom-pom -langoista..

4. Jollet kilkuttelisi puikkoja/koukkuja, mitä tekisit "säästyvällä" ajalla?

Surruuttelisin ompelukoneella tai lukisin kirjoja tai kirjoittelisin kirjeitä. Luultavasti juuri tuossa järjestyksessäkin.

5. Pidätkö helteestä?
Kyllä tiettyyn rajaan asti. laugh

6. Monetko villasukat omistat?
En ole laskenut, enkä nyt aio mennäkään laskemaan. wink Jalassani on viimeksi valmistuneet (tico ticosta), jalkopäässäni (sohvalla) vasta äidiltä saamani, sängyn vieressa 2 paria ja kaapissa...aika monta.

7. Montako pitsihuivia normaali immeinen tarvitsee ja miksi?
Minulla on vain yksi, sekin ennemmin reikähuivi kuin pitsihuivi. Ilmankin pärjää, mutta olisihan se kiva pari omistaa. Yhä ovat pitsiuivit to-do-listallani.

8. Jos olisit eläin mikä olisit?
Olisin varmaan lumikko.


9. Pidätkö ruuanlaitosta vai ulkoistaisitko sen mieluusti jollekin muulle?
Toisinaan pidän kovastikin, mutta arjen pyörityksessä en tahdo saada siihen iloa vaan se on väkisin vääntämistä. Samat annokset viikosta toiseen. Arjen ruuanlaiton haluaisin ulkoistaa ainakin vähäksi aikaa. wink

10. Harrastatko ristipistoja?
En tällä hetkellä. Joskus lukiolaisena vai oliko sittenkin yläasteikäisenä olen tainnut viimeksi jotain pistellä.

11. Mikä on viimeinen hankintasi käsityörintamalla?
Sain eräästä työpaikastani kassillisen kangaspaloja, sellaisia bling-bling -kankaita kaikki. Mutta ostanut olen viimeksi varmaankin Regian paksua sukkalankaa. Asetin itseni keväällä langanostolakkoon (päättyi jo) ja olin ihan pettynyt viime kauppakäynnillä, kun yksikään kerä ei ollut tarjouksessa..

Tällä kertaa en jatka haastetta, koska melkein kaikissa seuraamissani käsityöblogeissa tämä on jo ollut.