Meillä kävi taas vieraita! Käytiin Linnanmäellä (eli tehtiin toinen reissu sinne  samana kesänä!), Korkeasaaressa ja ihan vain lähimetsässä mustikassa.

Esikoinen, Koirafani aloitti koulun tiistaina! Kiva luokka, 17 oppilasta, naisopettaja ja avustaja sekä sopivan iso koulu. Ensimmäinen ystävä on löytynyt ja hän asuu vielä samalla suunnalla. Tänään jo leikittiin siellä kylässä.

Herätyskello toimii joskus öisinkin. :( Mut onneksi ei ihan joka yö. Silti aamuisin ekana herättää. Pottailu on alkanut kiinnostaa ja pissit tulevatkin pottaan, jos vain pidämme vaipatta. Isomman satsin haluaa herra tehdä vielä vaippaan, mut senkun tekee, kyllä kone pesee ja kesä kuivaa.

Pian on esikoisen syntymäpäivät. Saa nähdä miten juhlitaan. Luokkakavereista ei varmaan kovin montaa voi kutsua, jos ei ehdi tutustua. Mutta eiköhän meillä joskus muunkinlaisia kutsuja taas tulla järjestämään, sen verran kekseliäs neiti meillä on.

Läppärin muisti on täynnä, joten en voi siirtää kuvia. Liityin muuten JUJU-kerhoon ja sain ihan liittymislahjan: puikkoja ja kassin tekeillä olevalle neuleelle! Kirjatkin vaikuttavat mielenkiintoisilta.

Arvonta on vielä suorittamatta... Koittakkee kestee!

Eteläsuomalaissa on pistänyt silmiin eräs piirre, mikä tällaista sosiaalista kaikille höpöttäjää ihan häiritsee, nimittäin tervehtimisen puute ja small talk -kyvyttömyys! En olisi uskonut, mut niin se vaan on. Leikkipuistoissa ei käydä juttusille, kysymyksiin ja tervehdyksiin ei vastata ja varsinkaan vuoroa ei anneta. Uh, toivottavasti en totu tähän koskaan, mutta opin ottamaan lunkisti.

Terve taas seuraavaan kertaan! Ja kiitos, kun ette ole kokonaan hylänneet!