Mieheni on ollut kuun ekasta maanantaista viikot töissä Helsingissä. Viikonloppuisin hän on kotona. Olemme koettaneet etsiä uutta kotia Etelä-Suomesta. Aika haastavaa hommaa.. Uskotteko, että ei yhtään kiinnosta hakea vuokra-asuntoa, muuttaa sinne ja sitten siellä asuessa katsella sitä omaa! Ei todellakaan kiinnosta!! Ollaan muutettu tässä viime vuosina sen verran, että ihan jos kerta rysäyksellä muuttais omaan ja pysyis siellä.

Nyt tulevana sunnuntaina astun lentokoneeseen ja käyn katsomassa yhtä lupaavaa neliötä, jonka jo Mies ja Siskoni ovat tsekanneet maanantaina. Purppasin Miehelle, että kallista on lentää edestakaisin tuollalailla, mutta Miehen mielestä se on pieni kuluerä, kun ostatellaan asuntoa. Njoo... Onhan se. Tää potentiaalinen asunto sijaitsee Nurmijärvellä, josta on kohtalaisen lyhyt matka Helsinkiin. Junayhteyttä ei siellä ole, mutta eihän se nyt elinehto ollutkaan, pääasiassa hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Bussit kulkee!

Tässä asunnossa olisi vaan kuulemma kovasti laiteltavaa, kaikki seinäpinnat ja kaapistot (paitsi keittiön kuulemma menettelee), suihkukaappi poistoon, yksi allas vaihtoon ja parketti hiottava. Hyvää siellä on myös, kuulemma! Äskettäin kaakeloitu kylppäri ja huonejärjestys sekä lasitettu parveke! Sijainti ainakin on erinomainen, lähellä koulua ja kauppoja.

Vähän jännittää tykkääänkö, kun kuvien perusteella vastaus on kyllä! Kuvissa voi kuitenkin aina vähän huijata. Sunnuntaina olen sitten viisaampi. Siskoni on onneksi lupautunut kuskiksi jälleen kerran. Kiitos!

Vähän hätä on senkin vuoksi, että tää koti on irtisanottu, lähdettävä on kesäkuun vika... Yhtään en ole oikeastaan pakannut, kun en osaa, kun ei tiedä milloin muuttaa ja muutenkin olen saamaton sekä laiska ja yksin viikot kotona ei anna siihen oikein aikaa...

Iski taas se huono minä -tunne. Voi että vihaan sitä! Ja miten helppoa minua on syyllistää. Eräs "uussukulainen" on siinä sangen taitava... Minua saa tsempata ja antaa vinkkejä, miten oma muutto tai kaverin muutto on sujunut hyvin. Matkaa tulee kuitenkin jotain 400 km... Että ei tehdä sellaista "ajellaan nyt vähän ja huomenna lissää" -muuttoa tällä kertaa.