Tasan kuukausi jouluaattoon kirvoitti minutkin kirjoittamaan edes pikapäivityksen! Tänään oli kansalaisopiston ompeluntyöpajan toiseksi viimeinen ompelukerta... Jaiks! Sain tänään erään joululahjan LÄHES valmiiksi. Koirafanin ulkoiluhousutkin tulivat valmiiksi "viime kerralla", kaikki kuvat vain ovat todella surkeita.

 

Liian pimeä..

 

Ylivaloittunut.

 

Kuva takaa ja värit jo ehkä sinne päin.

 

Näitä housuja ommeltiinkin pitkään ja hartaasti ja erityisesti vyötärökaitale aiheutti harmaita hiuksia, mutta ihan vain omasta syystäni. Vielä kerran valmistumisen jälkeen purin pätkän ja lyhensin kuminauhaa nyt viime sunnuntaina. Näissä kuvissa on housuissa kuitenkin liian löydä kuminauha.

 

Tytärtä en saanut kunnon poseerauksiin. Se on se ikä.

Joo, tältä meillä aina näyttää.. Leluja ja tavaraa ympäri olohuonetta. Kun ei ne muuallekaan sovi. Ja en ole jaksanut järjestää niille tilaakaan muualta.

Pari valmista työtä syyskauden ompelussa, ei huono, mut olis voinut olla parempikin saldo. No, on tuolla vielä vähän kesken.. Ne jutut vain on tulossa sinne pukinkonttiin, niin en taida vielä esitellä. Mut jos vielä jossain välissä sen bambukankaisen pojan paidan muistaisin..


Eilen kaivelin korttipohjia ja leimasimia esille, leviteltiinkin keittiönpöydälle ja aloin tyttären kanssa askarrella, mut johan se iltapala-aika alkoi melko pian painaa päälle. Tuloksena kaksi valmista (?) korttia. Noh, jospa joku toinen päivä aloitan aikaisemmin. Paras olisi ihan erillinen pöytä tuolle hommalle, mutta ompelupöydällä on ompelukoneita ja ainoa riittävän iso pöytä on tuo keittiön. Taidan painella ostamaan muuten sen fiskarsin paperileikkurin -ei taida kuitenkaan hermo kestää arkkien silppuamista käsin. Messuilla oisin säästänyt monta euroa, mut turha itkeä näin jälkikäteen. Sinelliin olis tosin 10% alennuskuponki, joten jumboon taidan suunnata tieni joku päivä hyvin pian.

Näissä mietteissä on nyt hyvä mennä nukkumaan.