Ajattelin esitellä mekon ja tytön ihan omassa kirjoituksessaan. Eli juhlamekko ja Koirafani kuvattuna nimiäisten jälkeen kotona. Haastavaa edelleen ilman salamaa...

 

 

 

 

Samainen tyttö myöhästyi tänään ensimmäistä kertaa koulusta. Vika oli kyllä ehkä enemmän aikuisissa kuin lapsissa. Tehtiin naapurin äidin kans tytöille tärät naapurin parkkipaikalle. Olivat kävelleet ristiin ja vielä toisenkin kerran ja lopulta Koirafani tuli takaisin kotiin (ei ole kelloa eikä kännykkää mukana, mut nyt alan harkita, et ne pakkais vakiona mukaan) muutamaa minuuttia vailla koulun alkamisajan! Herätyskellolla oli päällä t-paita ja villasukat, minulla sentään pitkähihaista vailla ihmisten ilmoille sopiva vaatetus. Nopeasti vain verkkarit ja pitkähihainen pojalle sekä toppahaalari, kypärämyssy, pipo, hanskat ja kengät.. Itelleni äkkiä villatakki, kengät, toppatakki, pipo, hanskat ja kaulahuivi. Ai juu ja samalla voi käydä kaupassa... ostoslista, postiin vietävät ja autonavaimet! Hiki! 

Auto tietty oli lumen alla, kaksi lasta kiinni istuimiinsa, auton putsaus ja viimein matkaan... Tyttö myöhästyi vartin, mut ei se mitään, koetin lohduttaa, että ei se haittaa. Äitikin on myöhästynyt lukuisia kertoja koulusta! Neiti hienosti sanoi heti luokassa: "Anteeksi, että myöhästyin!" Opettaja on kiva, eikä ollut moksiskaan. "Sattuuhan näitä".

Meillä Herätyskellon kanssa jatkui matka: kauppa- ja postiasioita piti hoitaa. USA:han lähti pakettikirje, meinasi tulla tosi kallis 25 €, mut kun vielä avasin ja leikkasin, taittelin ja teippasin sain sen 16:lla eurolla matkaan.. Sisällä lehti ja 3 erilaista suklaata. Toivottavasti paketti on mieluinen. :D Herätyskello vaan meinasi menettää kontrollin kokonaan postissa, ei mitään kauheita touhunnut, mut varmaan jo nälkä kurni suolistossa ja oli tylsää, joten koetti sulkea ovea, pyöritteli kortti- ja kalenteritelineitä.. Kielloista siis piittaamatta. Tai se tepsi aina hetken.

Ei ihme, et kotiin päästyämme olin ihan uupunut. Aamuksi suunniteltu kävelylenkki vaihtui siis autoiluun, mutta ostokset olivatkin niin painavat, ettei ne olis kovin helposti tulleetkaan rattailla kotiin. Ulkona nääs sataa lunta! Hip hip hurraa!