Ollaan oltu kipeinä. Ollaan vieläkin kipeitä, ainakin minä. Miestä lukuunottamatta kaikilla on ollut tai on lämpöä (Herätyskellolla oli eilen kovasti kuumettakin), kurkku kipeä ja paha yskä. Myös nuhaa on esiintynyt. Ei ole siis mikään oikein huvittanut ja kaikki on kiukuttanut.

Silti tässä sirkuksessa on jokin edennytkin, siis Koirafanin villapaita. Nyt ollaan jo lähellä valmista vaatetta. Vai mitä sanotte:

 

(Kuva on otettu tänään muutama minuutti sitten!)

 

Hihansuissa on ensin neulottu resoria pelkällä villalangalla 5 kerrosta ja sitten vasta olen ottanut mukaan tuon Happyn. Ajattelin näin vähentää kutitusominaisuuksia.

Lisäksi ennätin käymään taas lankaostoksilla. Vauvanodotusuutiset tuttavapiirissä saivat minut hyödyntämään MODAn 15%:n alennuskupongin ja ostamaan nämä:

 

Värivalikoima oli vain onneton, kun tiedän odottajan maun, ei oikein vaaleanpunaista, -keltaista taikka -sinistä voi ostaa! Ja vasta kassalla myyjä kertoi, että jos tilaa, mitä tahansa väriä tulee viikon sisällä, jos vain varastolla on! No voi kökkö! En sitten viitsinyt palauttaa lankoja hyllyyn. Tuo keltaisen näköinen on oikeasti vähän vihreää.

 

Toisesta kaupasta nappasin nämä:

 

Oikeastaan näitten

vuoksi, jotka siis ostin sain Heiniltä. Saa paremmin yhteensopimaan nuo siniset ja vihreät. Ajattelin Herätyskellolle kevät- tai kesätakkia, hupparia tms. kunhan bongaan hyvän ja helpon mallin jostain. Hymy

Oli miula varmaan vielä jotain muutakin asiaa, mutta Koirafani tuli jollain omalla asiallaan tähän ja ajatukset lensivät päästäni omille teilleen. Lopetan raporttini täältä tähän.