perustin tämän blogin ja vaihtelevasti on tekstiä tänne suollettu. Nyt kun viimein (ja vihdoin) sain Rooman jutunkin kuvat lisätyiksi (kauhean vaikea karsia ja siksi kuvia onkin noin valtavasti!) onkin aika pitää arvonta lomaillessa ohi vilahtaneen vuosipäivän kunniaksi.

Kommentissa voisit kertoa itsestäsi käsityöharrastuksesi "tason" eli teetkö vai etkö, ja mitä jos mitään ja vaikka suosikkivärisi. Ja mitä kautta (ja milloin?) blogiini päädyit!

Itse sekä ompelen että neulon, joten arvontapalkkio voi olla kummalta osastolta hyvänsä.. Myös "askartelu"tarvikkeistoa löytyy. Vastausaikaa on runsaasti eli viikko! Arvonta-aika päättyy ensi sunnuntaina 29.8. Katsotaan jaksanko silloin suorittaa jo arvonnan...

 

 

Ja sitten selityksiin:

Aloitin työt kaksi viikkoa sitten kesän työttömyyden jälkeen itselleni aika yllättäen. Soitin elokuun ensimmäisenä perjantaina aamusta päivähoitotoimistoon ja kerroin kiinnostuneeni tekemään sijaisuuksia kunnan päiväkodeissa. Noin 2½ tuntia puhelustani sain erään päiväkodin johtajalta puhelun ja pääsin aloittamaan heti maanantaina työt  4-6 vuotiaiden lasten ryhmässä. Siellä olen töissä vielä ensi viikon, mutta jatko on vielä hieman avoin. Vaihtanen paikkaa eli päiväkotia 30.8. alkaen.. Se varmistuu tiistaina viimeistään. Kiire siis on ollut ja olen ollut myös kovin väsynyt.

 

Väsymyksestä huolimatta järjestin perjantaina 20.8. Koirafanin syntymäpäivät luokkakavereille, joita onnekseni neiti kutsui vain 4 kappaletta.  Lauantaina oli sitten uusintakierros sukulaisten (=Tyttären serkut) kanssa! Äitini on ollut meillä torstaista asti ja on auttanut suunnattomasti kaikessa! Ihanaa! Tänään kävimme ensin tivolissa ja sitten minä kaksin äitini kanssa ostoksilla (LIDL ja CM). Teimme kivoja löytöjä ja lopuksi sitten vielä kotona pitsaa. Nam.

Huomenna on taas työpäivä, nyt tuntuu, ettei jaksaisi vaikka olenkin tykännyt sekä lapsista että työkavereistani kovasti. Ehkä yöunet auttavat asiaa..