Tässä parina päivänä ja iltana olen koettanut ommella tyttärelle uusia puseroita. Eilen olin sit ahneuksissani sitä mieltä, että ompelen yhden valmiiksi. Kaunis kangas, tosin hirmu ohut, joten leikkasin vartalo-osan tuplasti (nurjalle laitoin kyllä yksivärisen ohuen trikoon). Olin illalla saumuroimassa hihaa kiinni, kun Koirafani tulee kyselemään siihen jotain varmaan iltasadusta ja huomioni hetkeksi herpaantuu, ompeleminen kylläkään ei lakkaa. Seurauksena osa hihan kankaasta tulee ommeltua saumaan kiinni ja tietenkin siitä vähän leikkautuukin. Eikun tukikangasta alle ja siksakkia päälle.

Tänään jatkoin ja onnistuin katkaisemaan ensimmäistä kertaa käytössä olevan kaksoisneulan aloittaessani ommella helmapäärmettä -"unohdin" poistaa nuppineulan. Argh! No, sain paidan valmiiksi ja tyttö tulee eskarista. Mie innolla, et nyt sovitetaan. Joo, kun ei mene pää kaula-aukosta läpi! Eikun purkamaan.. Taisi olla varsinainen kiusankappale koko paita. Sain sen sitten viimein valmiiksi asti huomatakseni, että se saumaan ommeltu hiha täytyy paikkailla vielä suuremmalta alueelta. Murh!

Eilen valmistui pari korjausommelta (kirppispuseron päärmeet helmasta ja kaula-aukosta sekä verkkareitteni kuminauhakujan ratkenneet ompeleet) ja tänään jatkoin sitten suorilla collegepuseroa Koirafanille. b d

*********
Olin myös leikkipuistossa Herätyskellon kanssa tänään. Mukava reissu, etenkin kun tehtiin se polkupyörällä. Naurettavan lyhyt matka, mutta kun kerta poika halusi niin mentiin. Kerrankin saimme seuraa sinne, peräti 3 lasta! Ihmettelin siinä sitten, että minkähän vuoksi aikuiset pyyhkivät keinulaudalta hiekat pois ennen kuin laittavat lapsensa siihen, kun seuraavaksi muksut juoksevat laskemaan liukumäkeä taikka menevät istumaan hiekkalaatikolle...?

Ja nyt väsyttää ihan älyttömästi, käytiin saunassa tänään. Teki hyvää, mutta seuraus on uupumus. Ei varmaan olisi huono juttu mennä jo nukkumaan, tiedossa on kuitenkin aikainen herätys!