Lomareissulla (joka oli oikeastaan enempi työleiri.. heh) sain valmiiksi eli pääteltyä kaikki tsiljoona langanpäätä säärystimeni, joista kirjoittelin jo joskus aikaisemmin. Ensimmäinen säärystinhän ei sopinut jalkaani ja niinpä tein sille jalkaani sopivan parin useammilla lisäyksillä. Purin ensimmäistä noin puolet ja tein samanlaiset lisäykset kuin kakkosessakin. Näin sain itselleni passelit säärystimet syksyn viileille keleille ja talven pakkasille.

 

Osa langoista jo pääteltynä, toinen valmis. Puhelinkuva.

 


Yritys kuvata palmikoita, puhelimen kameralla..

 

Edelleen ennen "pesua", nyt jo kotona kuvattuina.

 

Lisäyspuolikin näkyviin....

 

 

Lähikuvayritys paremmalla kameralla. Palmikot (köydet ja aallot) kirjasta Neulojan käsikirja.

 

 

Koivessa, (puhelinkuva).

 

Molemmat jaloissani, ylivalottunut puhelinkamerakuva.

 

Puikot 4 ja 4,5 mm, lankana 7veljestä jämiä ja osin melko täysiäkin keriä, tuo harmaanbeige on purkulankaa vanhasta neulomastani villapaidasta. Lankaa meni pariin 128 g.

Loin 52 s ja neuloin 2o 2n oikeat silmukat kiertäen. Neuloin 8 krs vihreällä, 2 beigellä ja 8 punaisella (tämä trendi toistuu läpi säärystimien). Sitten beigellä vaihdoin neulepinnan 13 o (2n 4o) *4 2n 13o ja neulottuani vielä kerroksen tumman vihreällä aloitin palmikot. Lisäykset aloitin kun olin sinisessä värissä. Tein niitä yhteensä 24 aika ajoin eli MUTU:lla.. (silmukoita yhteensä 76). Ennen loppupään 2o 2n -joustinta kavensin kahdella kerroksella yhteensä 4 silmukkaa. Lisäykset on kirjattu paperille, jos jaksan (hiki päässä jo nyt!) laitan ne tänne..