Hah, tulikohan bloggaajalle paineita, kun edellisestä kirjoituksesta niin tykättiin. ;) Ei ole meinannut saada ajoiksi uutta postausta sitten milään... Ja nyt kun tulin kirjoitusmielessä tähän vuodatukseen, huomaan, etten olekaan muistanut siirtää kuvia! Tai siitä aiheesta ainakaan, mistä ajattelin blogata. Mutta kuvista löytyy kuva keskeneräisistä Lovikkalapasista.

 

Lovikkalapaset Ullaneuleen ohjeella.

 

Eka lapanen syntyi tehdessäni Koirafanin opettajalle joululahjaa ja huomasin melko pian, että lapasesta on tulossa liian pieni. Neuloinkin sen sitten lapsen käteen sopivaksi (puikot 4 mm, 32 s, kaksinkertainen hahtuva). Valmiit ne ovat olleet periaatteessa jo kauan, mutten ole saanut niihin tehtyä koristeluja...

Sen sijaan neuloin Siskonpojalle myssyn ja olen tekemässä niihin kaveriksi kämmekkäitä... Ostin myös eilen CM:sta lankaa (Novita Rustika & Rose Mohair) ja tuo Rustika pääsi jo puikoille. Siitä on muotoutumassa niskaneliö värissä punamusta. Voi sentään... Holtittomaksi on mennyt elämä lankarintamalla! Tosin sen verran kävin lankoja läpi, että muutamia keriä, jotka eivät minua nyt puhuttele, on menossa kirpputorille helmikuun alussa. Toivottavasti osasin miettiä niille sopivan hinnan ja langat lähtevät tyytyväisen ostajan matkaan. :) Muutenkin tämä päivä on mennyt kirppisvaatteita silitellessä ja hinnoitellessa. Siinä raudan ääressä mietin, että arkivaatteetkin näyttäisivät niin paljon paremmilta, jos ne silittäisi. Tuoksustakin tykkään, sen silittämisen lisäksi! Miksihän sitä ei sitten enää nyttemmin harrasta, luultavimmin siksi, kun sille ei oikeastaan ole varattuna mitään tilaa. Aina saa kantaa laudan ja raudan jonnekin ja sitten ne ovat muun elämän tiellä.

Elämänmuutosta on tullut taas töiden osalta, olin koulujen alettua 3 päivää sairasloman sijaisena Herätyskellon päiväkodissa ja sitten sainkin viimeisenä päivänä kuulla, että yksi työtekijä joutuu lähtemään ja he pyysivät minua sitten töihin siksi aikaa, kun joku tutkinnon omaava hoitaja löytyy.. Tosi kiva taas ajaa Pojan kanssa töihin ja kotiin!

Mutta koetanpa parantaa tapani ja kirjoitella hieman useammin ja jos ne kuvatkin siirtäisin... ;)