Aloitin joulun alla Siskolleni villasukkia hänen toiveestaan. Hankin joskus muutama vuosi sitten villitsilmukat sarjasta kirjan sukkia. Siskoni pääsi sitä myös selaamaan ja nimesi kirjasta muutaman suosikkinsa. Näin kauan siis meni, että tartuin ohjeeseen pääkallosukat. Tai siis aloitin sukat viime vuonna ja eka valmistuikin ihan hyvissä ajoin. Toisen ollessa ekassa pääkallokuviorivissä ymmärsin, etten ehdi saada sitä valmiiksi jouluksi, mikäli mielin neuloa muita lahjoja. Niinpä nappasin puikoille sen isovelilangan ja neuloin hänelle pipon. Mutta saatuani Kummitytön sekä poikavauvan pipot valmiiksi, tartuin taas sukkapuikkoihin. Vein sukat siskolleni 19.2.

 

Ohjeesta poiketen tein vain 3 riviä pääkalloja eli lyhensin sukanvartta nelisen senttiä. (arvio)

 

Koko on noin 39. Jännitti, miten arvio osuu kohdalleen, kun en ollut pitkiin aikoihin neulonut omaa jalkaani suurempia sukkia (tai no ystäväni sukat kyllä, muistaakseni koossa 38). Tukeuduin pituusmitassa novitan sukkataulukkoon.

 

Omassa 36:n numeron jalassa..

 

Nämä oli niin kiire saada valmiiksi ja vietyä, etten edes kostuttanut näitä. Ekassa pesussa sitten silävät.. ;) Mutta siis lankoina käytin Novitan Nallea (musta) ja Gjestalin Maijaa (valkoinen). Puikot 3 ja 3,5 mm:n bambuiset sukkapuikot. Lankoja kului 101 g. Ihanaa, että sain ne kuitenkin puikoilta ja vietyä, vaikka välissä piti uusi kerä Nalleakin ostaa!