Hauskaa helmikuuta! Tässä kirjoituksessa vielä tammikuun tuotoksia.

Keskiviikon ompelun työpajassa leikkasin kankaat neljiin housuihin. Kahdet sisähousut kuopukselle ja kahdet yöhousut Koirafanille. Sain ommeltua loppuviikosta ja viikonloppuna siniset valmiiksi eli tytön unishortsit ja pojan veluuripöksyt. Mutta mikä ihme niissä pienten lasten kaavoissa on? Veluurihousuista tuli jättimäiset (koko 92/98 cm) eikä poika ole suostunu niitä edes jalkaan laittamaan. :( Unishortsit sen sijaan pääsivät jo käyttöön. Kaavoista en tiedä, mistä lehdestä ovat, kansalaisopistolla on sellasia kansioita, joissa on esim. lasten trikoo- tai collegehousujen kaavoja, mutta lähteitä kaavoihin ei mainita. Voivat olla Modasta, muotimuksuista, SuuriKäsityö-lehdestä jne. Mutta tältä ne valmiit housut nyt näyttävät:

 

Kangas ostettu väh. 5 vuotta sitten Kuopiosta palalaarista, Nanson poistoja.

 

Koirafani sovitti housuja verkkareiden päälle. :)

 

Hauskasti kuviointi osui takakappaleissa melkein identtisesti sitä mitenkään yrittämättä.

 

Kaksoisneulalla saa kyllä kivan siistin päärmeen.

 

 

Veluurikangas on ostettu pari vuotta sitten Myllymuksuilta vaippakäyttöön, mut päätinkin sijoittaa sen ihaniin olohousuihin... mutta se koko!

 

Mietin nyt ankarasti, pitäisikö minun pienentää näitä housuja jotenkin, edes resorista. Huokaus. Onneksi sentään flunssa tuntuu jättäneen perheemme 99%:sti.

For Jamie, addition in English! :D

Here are some clothes I sewed for the kids. First shorts are for my girl, pajamashorts. She tried them on her sweatpants. LOL!

Those sweatpants (velour) are for my son, but they are huge! I was wondering about the pattern, how come they make them so large for smaller kids? Now I'm wondering if I should sew them again... My son hasn't eventried them on!  :(