Huomenna lähden aamupäivällä ajelemaan Kalakukkojen kaupunkiin, entiseen kotikaupunkiin, lapsieni syntymäkaupunkiin eli Kuopijjoon! Iltapäivällä on luvassa tapaaminen akkain ja neuleiden kesken, lankojen hypistelyä, kirjojen tutkimista, kahvittelua, jutustelua, kovaäänistä naurua ja kaikenlaista muutakin mukavaa. Saan yöpyä ystävän luona (kuten marraskuussakin), mikä helpottaa suunnattomasti käyntiäni Savossa. Sunnuntaina saatan tavata muutaman muunkin ystävän ja tuttavan, mutta kun ei ole koko päivää aikaa (vaan haluan valoisan aikaan ajaa takaisin kotiin), niin nähtäväksi jää, missä kaikkialla ennätän poiketa.

Matkaan lähtee pipo- ja alkup. villahousu- nyt kai säärystinneule sekä sukkakirja. Niin ja kai hahtuvakerä ja pöpäohje. Sekä kävelysauvat. Ja kahvikakku, tyttären koulun kahviosta tänään ostettu. Ehkä näillä pärjää, no taitaa pari muutakin juttua autoon loikata.

Saan samalla reissulla oman osani kimppatilauksesta GetKnittediltä, mutta siitä sitten ensi viikolla. Jos tällä kertaa ottaisin kuviakin.

Tätä viikonloppua olen odottanut jo tooodella pitkään! Ja huomenna odotus palkitaan!