Edellisen pipon pääteltyäni nappasin seuraavan puikoille. Lankana 7-veljestä, puikot 3 mm ja ohje sama kuin tässä aiemmassa mallissa. Pitää vielä sovittaa neidille, että sopiikos tähän se "päärme", kun edelliseen sitä ei voinut edes neuloa... Kuva otettu neulojan päässä, nyt illalla ja neuloja vielä ite. Siitä johtuu kuvan huonous. Enkä tietenkään ole höyrytellyt, kostutellut saati venytellyt pipo mitenkään. Jos hattu ei Koirafanille kelpaa, tiedän kenelle sen postitan. Riittäisiköhän aikuisen kokoon suurentaa puikkokoko 3->4 mm:iin?

 

 

Edellistä pipoa -siis tällä mallilla- neuloessani koin ahaa-elämyksen ja tein A4-paperista kaavion seuraamiseen soveltuvan kappaleen. Se ei tietenkään kestänyt, joten tähän tein uuden:

 

 

Joo, se on muropaketista leikattu viipale ja siihen vedin viilon keskivaiheille. On tukevakin. Ja ennen kaikkea edullinen. Nauru

Äitini ystävän tytär synnytti pari päivää sitten vauvansa, joten lisää hahtuvia voisin neuloa. Seuraavaksi sitten niitä, mutta aloitan vasta huomenna!


MUOKS: Nyt aamulla muistin, mitä piti tähän kirjoitukseen jo eilen laittaa. Lankavalinnat nappasin JONKUN kivasta blogista, jossa tällaisen pipon näin tehtynä useasta eri väristä. Siellä oli näitä samanvärinerisävylankojakin käytetty ja miusta ne näytti niin kivalta, et kun omastakin lootasta löytyi kauniin kirjavaa 7-veljestä (kiitos kuuluu taas Heinille) päätin tehdä itsekin. Koetan vielä löytää tuon kivan blogin!