Olin näköjään asettanut itseni helmikuun lopulla langanostolakkoon huhtikuun loppuun asti. Ennen tuon jutun julkaisua olin käynyt vielä kerran kyseisessä lankakaupassa Regiaa ostamassa. Enää ei ollut paljon mistä valita, mutta tämmöiset kerät nappasin vielä mukaan:


Eli tätä paksua sukkalankaa vielä 4 kerää.

Helposti on langanostolakkoni sujunut muutamaa haikeaa katsetta lukuunottamatta ja eihän tätä huhtikuuta enää niin kauhean kauaa ole enää jäljellä.

Vielä vanhempia ostoksia on jäänyt esittelemättä. Alkuvuodesta Tarjoustalo mainosti myyvänsä 7veljestä-lankaa edulliseen hintaan eli 2 kerää 7 eurolla. Nappasin seuraavat värit mukaani:
 

Sukkiin päätyvät joskus vielä, melkoisen varmasti siis.

Ja sitten sieltä lopettaneesta kaupasta ostin jollain käynnillä ompelulankoja ja nappeja...


Herkullisia värejä!
 
 
 
Loppuun vielä tunnustus, tosin minut tunteville tämä ei ole mikään järisyttävä asia.. blush Meillä juhlittiin Herätyskellon 5-vuotissynttäreitä ja päätin niiden kunniaksi tyhjentää neulontanurkkaukseni kasaa.. Minulla siis on neulontapaikka olohuoneessa: oma nojatuoli, sen oikealla puolella jalkalamppu ja vasemmalla arkku, joka on täynnä lankoja ja sen arkun päällä on kaksi kivaa koria, joissa on mm. lankoja ja tarvikkeita. Lisäksi arkun päälle on kasautunut lehtiä, kirjoja, ohjeita, vihkoja, kyniä ja paljon muutakin outoa. Langat valtasivat tilaa jo lattialtakin. Siivousurakka vei hetken ja arkun päälle jäi maltillisesti lankaa koreihin. (Lehti- ja paperikasat jäivät kyllä koskematta). Tässä sitten taas se siivouksen tulos eli muovipusseihin keräämäni langat ja osin käsitöitäkin (yksi virkkauspussi)..
 

Niin, että tämän verran lankaa, vielä se arkullinenkin ja sitten ne pari muuta jemmaa ompeluhuoneessa.. Riittäisi varmaan hetkeksi?