Blogi on ollut pari päivää ihan hiljaa, kun olen puuhaillut kaikenlaista muuta. Kävin mm. viikonloppuna Kuopiossa "ompelukerhossa", josta tosiaan on tullut enemmänkin neuletapaaminen. Sen lisäksi olen ollut turkasen väsynyt ja unta on tarvinnut kovasti. Siksipä tuo viikonlopun reissu tuli hyvään saumaan, sain nukkua Tikrunmamin luona kokonaiset 9 tuntia! Hyvää teki, vaikka vieras paikka jne sai miut heräilemään muutamia kertoja yössä. Ei kuitenkaan tarvinnut huoltaa lapsia tms... Sunnuntain aamu oli myös ihanan kiireetön ja teimme miellyttävän rauhallisen 1½ h:n kävelylenkin tuttuihin maisemiin. Olenhan asunut Kuopiossa lähes 4 vuotta aikanaan.

Neuletapaaminen oli aivan upeassa uudessa omakotitalossa, jossa ei ollut kyllä moitteen sijaa lainkaan. Sisustusratkaisut olivat mielestäni ihania ja miten hienosti vanhaa tavaraa oli entisöity ja esillä! Tässä ainoa julkaisukelpoinen kuva seuroista:

 

Miula nimittäin kävi suu ja puikot sitä tahtia, että muistin kameran mukanaolon vasta kun ensimmäinen käsityöläinen oli jo lähdössä kotiin! Siis noin 3...4 h:n suunpieksännän jälkeen... Tuossa kuvassa oranssi vyyhti on lahjani Tikrunmamille. Hän teki minulle silmukkamerkkejä ja pari kerrosmerkkiä. Araucania Rancoa se lanka taitaa olla.

Söimme, neuloimme, juttelimme, virkkasimme, juttelimme, katselimme kirjoja, lehtiä ja lankoja ja juttelimme. Siinä höpötellessä valmistui tämä:

 

 

 

 

Puikot addit 3½, lanka Ecolin 68% puuvillaa, 32% pellavaa. Rätti se on ja lankaa meni 18 g. Toisesta langanpäästä virkkasin ripustuskoukun. Se on nyt pesty, mutten ole vielä testannut.

Ja tässä niitä merkkejä:

 

Ja lähempää:

 

Lämmin kiitos! Äidilleni lahjoitin nuo punaiset, joissa vihreä lehti. Hän oli kovin iloinen niistä! Kunhan muistaa sitten käyttääkin.. :) Lupasin opastaa. Mutta eivätkö olekin kauniita?!

Sunnuntain lenkiltä vielä muutama kuva:

 

 

 

 

 

 

 

Kuvia on vielä lisääkin, mutta tähän lienee hyvä lopettaa. Ja viimein syödä tuo toistamiseen jäähtyvä aamupuuro...