Haa, viimein ennätin siirtämään kuvat ja lisäämään niitä vuodatukseenkin. Viime viikko meni kyllä nopeammin kuin yksikään viikko aikaisemmin. Mies nimittäin aloitti työnsä Helsingissä eli olen ollut "yksinhuoltajana".

Noin reilu viikko sitten valmistui pipo tyttärelle hänen valitsemastaan Nallelangasta. Mutta... pipo oli kuulemma liian pyöreä hänen mielestään, joten tarjosin sitä äidilleni. Hänelle kevätpipo kelpasi.

 

1241873212_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Lankana siis Nalle Colori.

Puikot kai 3½ mm.

Silmukoita muistaakseni 120.

Langanmenekki 39 g.

Päättely yhdistely useammasta ohjeesta, kun en löytänyt erästä kaipaamaani kopiota...

 

Nyt olen sitten huushollin pyörityksen ohella edistänyt hyvin hyvin hitaasti neuletakkia Herätyskellolle Samoksesta. Ohje on jollekin bambulangalle, joten saas nähdä miten pian alkaa soveltaminen... Paksuus ei kyllä oikeasti paljon heitä, että voipi tässä hvyinkin käydä. Teen kyllä suosiolla oikeaa kokoa pienemmän ohjeella. Oikeasti tekisi mieli käyttää MODAn alennuskuponki ja käydä Sandnesin Mandarin Petit ja Mandarin Classic -lankoja halavemmalla.. Ja neuloa niistä molemmille puuvillatakit kesäksi. Tai ainakin yksi...

Aloitin muuttopakkailun siivoilemalla/järjestelemällä/siirtelemällä laatikoita ompeluhuoneessa. Ajatuksena tehdä ensin tilaa ja sitten käydä sen huoneen laatikot läpi ja kasata järjestelmällisesti pinoihin perältä alkaen. Tarkoittaa sitä, että myös se kasattu avokirjahylly täytyisi osittain tyhjentää, ettei ne kirjat/tavarat jää laatikkopinojen vangeiksi! Tähän pieneen puuhailuun tarjosi mahdollisuuden anoppini ja yllättäen sairastunut ystävän lapsi. (Kuulostaapa sairaalta.) Meillä oli nimittäin meno syntymäpäiväjuhlille juuri kyseisenä päivänä, kun anoppi soitti ja tarjosi apuaan. Onneksi juhlien peruutus tuli riittävän ajoissa, jotta ennätin vielä hälyyttää anopin paikalle. Toisen onnettomuus oli tällä kertaa toisen onni. Sen päivän jälkeen ei ole juuri tapahtumia ko. huoneessa ollutkaan. Paitsi tänään olen siellä ommellut. Äidilleni. Mutta siitä enempi joskus toiste.