Kerroin aikaisemmassa bloggauksessa, kuinka huovutin kännykälleni pussukan, jota en saanut valmiiksi mm. kiinnityssysteemin osalta. Ja joka jäikin sitten melko nopeasti pieneksi, kun vaihdoin puhelimeni isompaan. Kesän lopulla automatkalla tartuin puikkoihin ja värikkäisiin bambusekoitelankoihin. Neuloin helmineuleena tason, joka oli tarkoitus ommella kiinni pussukaksi. Huomasin kuitenkin helmineuleen vetävän sen verran reilummin kasaan kuin olin laskelmoinut, että jouduin neulomaan tähän pussukkaan jatkopätkän.

 

DSC_1664-normal.jpg

Matkalla...

 

DSC_1656-normal.jpg

Kantohihnan neuloin i-cordina ja ompelin kiinni pussukkaan. Tämä pussukka oli kyllä suoraan jo hieman liian syvä, puhelin oli hankala kiskoa sieltä. Samalla huomasin neulepussin venyvän käytössä sen verran paljon lisää, että päätin ommella siihen sisäpussin. Sitä projektia ennen olin kuitenkin jo neulonut myös toisen iloisen värisen pussin nauhoineen. Siihenkin ompelin puuvillaisen vuorin.

 

IMG_20140821_182303-normal.jpg

 

IMG_20140821_182159-normal.jpg

Molemmissa on nappikiinnitys, virkkasin läppään napinläven.

Näitä pussukoita syntyi siis kaksin kappalein ja molemmat vuorottelevat minulla käytössä. Vuori teki ensin valmistuneestakin helpompikäyttöisen, joten sitä ei tarvinnut hylätä.