Maanantaina (eilen) piti pistää postiin kotimaan joulukortit, jos ne halusi sillä halvemmalla maksulla (tänä vuonna 60c) matkaan. Vaikka osan korteista olin jo lähettänyt aikaisemmin ja antanut käteen sukulaisille, oli postittamatta vielä aika läjä kortteja niin kotimaahan kuin ulkomaille. Olin tilannut valokuvista 4 erilaista korttia jotakuinkin 40 kpl ja ne kaikki menivät. Tein itse (ja Mieskin auttoi) parikymmentä kpl, menivät kaikki ja ostin vielä 30 kpl, joista jäi muutamia.. Ei kannata laskea monta euroa meni, sillä en pystyisi muistamaan edes monta tarra-arkkia tuli ostettua kirjekuorien koristeluun (ja tyttären korttiaskarteluihin) tai noiden huopakoristeiden hintaa..

Tässä muutama kortti odottamassa tekstejä ja päätöksiä kenelle ne lähtevät:

2151695.jpg

2151701.jpg
Nämä ovat lokakuun viimeisen viikonlopun grafiikan kurssin tuotoksia. Väriä lisätäkseni pistin joukkoon huopakuvioita.. Osa tuli tehtyä ilman ylimääräisiä kuvioita. Niistä ei sitten ole kuvia. Tietenkään.

2151702.jpg
Tämä on marraskuiselta grafiikanryhmän kokoontumiselta. Mielestäni aika onnistunut Vilja.

Sunnuntaina tein/kirjoitin kortteja puolille öin, maanantaina jatkoin aamusta ja vielä käytyäni pojan kanssa perhekerhossa kirjoitin viimeiset.. Sain ne ihan ajoissa postiin. Tänään jo toki tuli ensimmäinen sellainen, minne en itse muistanut korttia laittaa.

Ja tässä muuten vain kuva tämän päivän tunnelmista. Esikoisen napsaama, Mies oli työmatkalla:

2151704.jpg

Väsyttää...