Tämä on nyt kopioitu suoraan tästä blogista (ei kai haittaa?), mutta koska on minustakin niin kiva, halusin laittaa sen tänne. :) Hieman erilainen horoskooppi!

-February 7-
You are daring, honest, loyal and stubborn. You are incredibly determined and you always think outside the box. You also love to chill take it easy with some friends.

Positive Traits:
intelligent, ethical, analytical, photographic memory, intuitive

Negative Traits:
overly introverted, eccentric, uncommunicative, selfishness, cynicism

Pitääkö hyvin paikkansa? Ainakin tunnistan itsekkyyden ja heikon kommunikoinnin huonoista puolista ja hyvistä intuitiivisuuden ja valokuvamuistin (vaikka se ei olekaan täydellinen, mutta muistan tavaroiden paikat sen perusteella, mihin olen ne asettanut). Lojaaliksikin itseni miellän.

Lapsista laitan vain Koirafanin horoskoopin, sillä hänen luonteensa on jo nyt tullut selvästi esiin. Uskoisin, että vajaa puolitoistavuotiaan Herätyskellomme horoskooppi voi vielä vähän aikaa odottaa..

-August 20-
You are very independent and fearless. You have a lot of pride in yourself, and have confidence that you can do anything you put your mind to.

Positive Traits:
humorous, sympathetic, charming, affectionate, imaginative

Negative Traits:
sarcasm, self-pity, critical, unrealistic, irrational expectations

Esikoinen totta tosiaan on alkanut osoittaa itsenäisyyttään! Hän on myös myötätuntoinen, hurmaava, hyvin huumorintajuinen ja mielikuvitusta piisaa. Toisinaan kriittisyys ja todellakin joskus järjettömät odotukset valtaavat hänen mielensä. Mutta mitä mieltä te olette?