Välityönä tein kaulaliinan Happystä tyttärelle. Tiistai-iltana aloitin luomalla 20 s, neuloin noin 18 cm, sitten kaventelin 2 kertaa joka toinen krs 2 s, sitten yhdesti 2 s ja sitten parin kerroksen jälkeen vielä yhden, että silmukoita oli 15. Sillä määrällä neuloin pitkästi, kunnes arvioin, että nyt voisi taas lisäillä ja tein lisäykset käänteisessä järjestyksessä ja neuloin sen 18 cm taas 20 silmukalla. Tuon viimeisen pätkän tein keskiviikkoaamuna, eilen siis. Huivi valmistui sopivasti kouluunmenoa varten. Kuva tältä aamulta.

Lankaa meni noin 44g, puikot 8 mm, pituutta huivilla reilu metri (kai) ja aina oikein neulosta, mitä ei kyllä pörrölangan vuoksi huomaakaan.

Sitten tein päätöksen aloittaa villapuseron uudestaan... Koska vyyhtejä ja siten lankakeriä oli useampia, jätin kaiken varalta ensimmäisen alun odottamaan. Nyt tein resorin Happyn kanssa yhdessä. Resorissa puikot 3½ mm, sileään vaihdoin 5½ mm.

Olen ollut viime aikoina niin väsynyt, ettei tämä neule ole oikein edennyt. Ai niin, mutta eilenhän minä sen vasta uudelleen aloitin.

Tosiaan tuntuu, ettei mikään uni ole riittävästi, joka aamu herätys tulee liian aikaisin. Viime yönä poika kömpi kolmelta herättämään, että vaippa pitäis vaihtaa. Oli kuulemma kakka. No, pissiä vaan, mutta herättiin ja kamala huuto oli talossa. Meni sitten aikaa, ennen kuin nuori herra uskoi, että vielä nukutaan!

Tytär ehti juuri ja juuri kouluun, Mies on menossa työpaikalle pitkilleen. Jokseenkin kaaosta koko aamu.. Onneksi sentään tuli taas pakkasta, ettei kaikki lumet sula pois.

Ja kohti valoa mennään. Onneksi.